En fjong frøken..!

Både Black Friday og Black Week er snart over, og en av årets største tilbudshelger er straks til ende. Knertenogkaroline.no ønsker å avslutte helgas galskap med å gi 20% på varer, også NYHETER som ble lagt ut nå på lørdag. Altså, du kan sikre deg noen godbiter til rabatterte priser.

KODEORD: RachelVinter20

Kjolen på bildet under har jeg forelsket meg helt i. Fiola har den i grå, og den er såååå fin!! Den kan brukes til veldig pent, og til mer hveradgslig. Alt etter hva man styler til den. Jeg er veldig glad i strømpebukser i andre farger, så hvis man vil variere har feks siljesyr.no MASSe utvalg av strømpebukser. Størrelsen påå kjolen er normal, og går fra 80 – 104. Per id ag er det størelser igjen av alle, men denne tror jeg fyke unna når man ser hvor fin den egentlig er! LØPOGKJØP!! (PS: koster bare 225kr etter fratrukket rabatt…!)

|


Jeg er godt i gang med julegavene, og kan tipse om at nattiser fra Name It er helt topp å gi i gave. Her i hus er det disse barna går rundt i til langt på dag. De finnes fra baby til str 104, og med 20 % rabatt koster de bare 95 kr! Det er overkommelig for en flott julegave eller bursdagsgave.

Du kan finne alle pysjamaser HER.


Selv om det er festtid i møte, er det også mange kose og hverdager. Jeg stememr for behagelige klær i barnehagen, og på hjemmebane, og ofte er det name it på samtlige barn her i huset. Linus har akkurat begynt innkjøring i barnehagen, og jeg er i gang med å fylle opp garderoben hans med praktiske gode klær.


Du kan også finne noen godbiter i tilbudskurven til 50%  HER, med kodeord: Vinter50

Ull og bumull er topp å kombinere. Her varierer vi klesvalg ut ifra hvilken dag det er, og hva osm er på agendaen i barnheagen. På turdager er det ull fra topp til tå, med strikkaklær utenpå tynnull, mens de andre dagene er det valgfritt. Ungene får finne frem selv, med en liten styringshånd fra mammsen. . Lilja og Fiola er veldig glade i kjoler og skjørt, så ofte er det to pyntede frøkner som drar i barnehagen. Filip er mest glad i alt som har med signalfarger å gjøre, – og ikke spør meg hvordan de fargene i det hele tatt kom inn i garderoben..! :O

Søøøteste joggedressene <3 220kr for begge delene

Frakt på kr 59 tilkommer uansett hvor mye du bestiller. Dersom du ønsker å benytte begge tilbudskodene, må du sende en mail til [email protected], så sletter de den ene fraktkosten din. Er du GRAVID, kan du også sende mail til samme adresse, så får du en rabattkode som gir deg hele 35 % på alle dine kjøp frem til 6 mnd etter barnet er født (gjelder klær i kategorien 0-9 mnd).

Happy Shopping

//annonse//

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg