Sommeren den e slutt..

– sommeren er definitivt historie for denne gang, og vinteren begynner å ta sin plass. Jeg kan ikke si at jeg ser frem til å skrape is av bilen de kommende månedene, og er heller ingen entusiast over kulde. På den andre siden er det veldig koselig å komme seg inn fra minusgradene, opp i sofaen og kose seg med en kopp kakao eller en god film, med stearinlysene tent rundt i huset. Det er stemning, og noe som absolutt trekker både høst og vinter opp.

Det merkes at det er andre tider i møte, og barnehagen begynner å legge igjen lapper om at NÅ er tiden inne for et sceneskifte i garderoben på barnehagen. Ullklær, Fleece og ikek minst vintertøy skal på plass, og det er her vi begynner å merke at vi har mange barn. Det er dyrt med sesongskifter, så jeg prøver det jeg kan å få med meg de tilbudene som er. Jeg kjøper ikke nødvendigvis det dyreste, men det må ha kvalitet og vare ut sesongen. Noen av barna arver av hverandre, men for dere som har erfaring,v et dere at ikke alt er i stand til å arves etter en heftig sesong med aking, og mye utelek. I år må ALLE ha nye vinterdresser og luer, noe som blir ekstremt dyrt! – derfor er det greit når man får med seg en rabattkode! Sjekk ut alle vinterdresser til barn HER.

Som blogger har jeg fått en unik RABATTKODE som gir deg 20 % på alle nye kjøp (alt så fremt du ikke bytter noe du allerede har kjøpt).Dette gjelder nybestilliing på klær, sko, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Du kan bruke koden max 1 gang før 6.november, og noen merker er ikke inkludert (UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly home). Bruk koden: 345445  når du bestiller.


Ellos.no har utrolig mange ytterplagg, og man kan velge blnt merker som Reima, Didrokson, Name It, Me Too, Ticket To Heaven, Lego, Ellos, I dig denim, mfl. Rabattkoden denne gangen gjelder for nesten alle varer, inkludert sko, så her kan du få 20 % på hele bestillingen. Da kan du spare mange kroner!

De to eldste har DISSE skoene, og de anbefales virkelig. Filip og Fiola har DISSE lekre sakene, og til barnehagesko til de to minste anbefaler jeg DISSE. Tild e som akkurat har lært å gå er også Kavat sine babysko veldig fine på foten (ikke til de som har høy rist).


Flotte tursko som er både vind og vanntette! Her har vi laget pinnebrød!!


Denne frøkna altså <3

Her i sko fra LEAF som du finner i linken over, skjørt fra Ebay og Boblejakke fra Zara.
 

2 kommentarer
  1. Hei,
   Tror du skoene til Fiola vil passe til en 1-åring som nettopp har lært å gå; er de myke eller harde i sålen, og ikke minst er de lette å ta på og av?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg