Hverdag: lekestund

Timene etter barnehagedagen er ofte slitsomme for både liten og stor. Man har hatt en lang dag, med mye aktivitet og inntrykk, og da er det lett å ty til enkleste underholdning, nemlig nettbrett eller TV. Noen ganger går barna rett ifra bilen til middagsbordet, og videre derfra til badet og i seng, fordi tiden ikke strekker til mer, mens andre ganger har vi god tid. Tid til å leke oss sammen, men også sitte stille å bare kose oss med BarneTv.

Her i huset er det slik at TVn ikke kommer på før klokken er 18. Det hender at vi skrur på litt tidligere, men det er ikke ofte. Før den tid, må de underholde seg selv, og da er det ofte rollespill eller bilbane som er tingen. Ihvertfall nå får tiden. Bilbanen er relativt ny, og kjøpt for bare 149 kr, og så absolutt en vell investert leke som de har hatt mye utbytte av. Ikke alle leker lekes like mye med, og er kanskje bare gøy i en dag eller to, mens denne har vært en suksess til både store og små. Finnes også som feks en bondegård med dyr, racerbane, og mange flere. Sjekk ut utvalget hos jollyroom HER. (link er sponset).

Bilene har vi kjøpt i en samlepakke for leeenge siden, og det som er så fint, er at alle mulige biler kan leke på bilbanen!

– og som dere ser, er den stor nok til at alle får plass til å leke. Hvis dere mangler biler, er det en samlepakke til bare 69 kr HER, og en litt større en HER.

Denne er PERFEKT som gave i feks bursdager til både jenter og gutter, store og små.

Finnes som sagt i flere varianter, og fåes nå til 50 %! Da koster de bare 149 kr! !

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg