Barneklær: en epoke er straks over..

Det er nesten så jeg feller en tåre når jeg enker på at barna vokser så raskt, og at min epoke for små søte babyklær snart er over..! *sukk*

Jeg synes det er så fantastisk mye fint der ute, så i dag blir det inspirasjon til de minste. Kanskje en helning mot gutt, men så absolutt noe også jentene kan bruke. Kanskje har du en luring i magen, eller sitter med en babyduftende herlighet i armene nå? Eller har en venninne som er gravid, som hadde satt pris på en oppmerksomhet til den lille?

Med kodeord 345445  får du EKSKLUSIV rabatt på 20% på hele kjøpet – også merkevarer!

Body med bjørn på magen, Body “cute and little wild”, Hvit body med skogens dyr, Lys brun body med stjerner, Pysjamas med skogens dyr, 3 pk runde esker, Baby tøfler grå, Hvite babysko, pingvin genser, pingvin bukse, Bamse, devold ullbody grå, Islender body ull.

Handler du før 6.november, og bruker kode: 345445 i handlekurven, får du 20 % på hele kjøpet.

Vilkår for rabatt: gjelder nybestilling på klær (..altså ikek en bestilling dere bytter fra tidligere), sko, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos.no . Tilbudet gjelder MAX 1 gang innen 6/11-16, og kan ikke kombineres med andre tilbud, prisreduserte varer eller varer merket med “Kampanjepris” eller “Design by”. Gjelder heller ikke UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly home.

//reklame//

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg