Liljas Barnebursdag

Den store barnebursdagsdagen var endelig her, og Lilja klarte nesten ikke vente på at klokka skulle bli to. . Hun har telt ned til denne dagen i mange mange uker, og ENDELIG var det tid for lek og morro med både barnehagevenner og private venner. Med 15 barn mellom 2 og 5 år, og samme antall voksne, ble det fult i #villarachel.

Jeg spurte hva lilja hadde lyst til å gjøre på bursdagen sin, og om hu hadde noen ønsker får både mat, tema og farger. Valgene var klare, og det var rosa med inslag av “frost” som sto høyest på ønskelista. Prinsessekake var også et ønske, men siden jeg allerede hadde laget en prinsessekake/Barbiekake da hun ble 2 år, valgte jeg å gjøre det litt enklere denne gangen. Da jeg viste Lilja et bilde av en sjokoladekake i langpanne, som var formet some t 4-tall, ble hun stor av begeistring, og lurte på om jeg virkelig klarte å lage en sånn. Jeg smilte stort, og sa at DET skulle jeg få til. . og vips, ble det en superenkel kake øverst på ønskelista!

kl 14 fyltes huset med småunger, og pølsefest sto for tur.  Etter en pause på 15 minutter med frilek, ble det allsang av engelsk bursdagssang, og mye godt i magen. Jeg lagde blant annet oreokjeks med strø, cupcakes, sjokoladekake, regnbuegele og fruktspyd.Etterhvert ble det også fisking ette godteriposer og småsnacks.


Oreokjeks med sjokolademelisglasur og kakestrø ble en av dagens slagere. Noe sååå enkelt, ble veldig populært! !

Cupcakes er alltid en slager. Og selv om jeg klarte å “ødelegge” 4 pakker i går kveld fordi jeg til slutt fant ut av ovnen vår var ødelagt, ble det da cupcakes likevell. Skal man ikke lage muffins fra bunnen, anbefaler jeg Toro lyse muffins. de er glutenfrie, og smaker veldig bra!

Jeg lagde også gele i blanke plastglass, med tre ulike regnbuefarger. Det ble en suksett, og nesten alle barna spiste opp alt! ! !

..og for å veie opp alt sukker og søtsaker, lagde jeg noen fruktspyd, og brukte utstikekrformer til melonen. Dette gjør frukta mer fristende for de små, og flere drister seg på frukt, fremfor et kakestykke ekstra..

Sjokoladekake er alltid en suksess, og Lilja var så stolt over at det faktisk var et 4-tall som kake.

“Like mange år som æ e no, mamma!”…

Så var det pynting. Jeg liker å pynte, men det skal selvfølgelig være innenfor smakelighetes grenser. Denne gangen ble det 4-tall ballong og, frost ballonger til alle barna (fylt med helium) fra Ebay, en krone elelr bil som pynt på fatet (fra nille), blanke plastkopper fra Rema 1000, servietter og fat fra lekebutikk. Duken er kjøpt på stoff og stil til den nette sum av 139 kr, og ballonger i flere farger er fra Nille. Ellers ble det godteriposer fra Obs! og sugerør fra søstrene grene.

…jeg glemte selvfølgelig å sette på kopper før jeg tok bildene…. Ellers ble det lite bilder av barna, og ingen her på bloggen, da det er så mange foreldre å forholde seg til, og ulike syn på det å legge ut bilder av barna offentlig. Uansett, så ble det en flott feiring med mange sukkerhøye unger. .

ballonger i farger gjør underverker. . Vi kjøpte ballonger på ebay, Nille og Toysrus, og brukte helium i en del av de.

Helium kjøpte vi på nille. . 


…ungene sovnet raskt, og jeg tilbrakte resten av kvelden på sofaen, med et klapp på skuldra om at det var vell fortjent. .

God Søndag 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg