50 % på sommerfavoritter

Her i deilige Hellas har vi det veldig fint. Vi nyter late dager, og håper dere der hjemme har fått føle på sommeren dere også. Her har i hvert fall sommerfølelsen kommet for godt, og det er deilig å tenke på at vi enda har 14 dager til ende.

Som jeg har skrevet tidligere, er det ikke all verdens til internett her, i hvert fall ikke når det kommer til å laste opp mange bilder, og store filer. Derfor blir det et litt enklere knertenogkaroline innlegg med RABATTKODE, og litt sommerhilsner fra oss. HER finner du hele 50% utvalget.

 Lillemor er ikke rolig ett sekund, og har så absolutt ikke tid til å ligge på latsiden. Nå er det trapper som gjelder, og utprøves både opp og ned, bortover og langsetter. . . Blåmerkene kommer på løpende bånd, noe hun ser ut til å ta med et smil.

Vi har mange plagg fra Name it med oss,og flere av våre favoritter har allerede kommet på førsalg. Nå kan du kapre deg flere av sommerens favoritter til hele 50 %, ved bruk av kodeord salg50.


Disse nattisene har vi med oss på ferie, og vi bruker dem hver dag. Jentene har hver sin farge, mens Filip har blå. De er fantastisk deilige, og PÅ HALV PRIS akkurat nå! Løp og kjøp! ! Ellers er det mye annet kult, og for hele utvalget i 50 % kurva kan du klikke deg inn HER.

…om litt kommer en oppdatering fra oss her i varmen 🙂

 

Stay Tuned! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg