Paros: Parikia: Livadia Beach

Det er mange som legger ferieturen til Hellas, og bruker tiden til å utforske flere øyer. Da vi var små var vi mye på øyhopping rundt om i Hellas, og har vært på mange flotte plasser. I voksnere alder, og med egne barn, har turen gått tilbake til Paros, som har vært en av våre favorittsteder. Naxos er også en flott øy, så det kan nok hende at vi tar oss en dagstur til Naxos mens vi er her.

Paros har flere byer, og vi holder til i byen PARIKIA, hvor turistferjene kommer og går. NOUSSA er også en velkjent by her på Paros, og er absolutt verdt et eller flere besøk. På Parikia finnnes det flere strender, og vi anbefaler å ta turen til Livadia Beach. Her er det flott for barna, og har aktiviteter for de litt større (..+ de voksne). Stranden har gratise solsenger, og to restauranter. Den som er lengst ifra hovedveien er den beste, og kan anbefales. Hotellet vårt ligger bare noen sekunder fra starten på denne stranden, og det tar oss 3 minutter å komme oss til “kjernen” av stranda. Helt perfekt for de aller minste med tanke på avstand. Som nevnt tidligere, ligger vi på et pensjonat som heter Maggias Studios /Apartments. Her er det helt greie rom, med kjøkken og balkong. Gaten hotellet ligger i er rolig, og det er lite trafikk utenfor hotellområdet. Et av de få hotellene i dette området som kan score på akkurat dette. Vi har bodd her mange mange gang tidligere, og er veldig fornøyde med oppholdet også denne gangen.

Strandlivet er helt topp. Spesielt når tullemorfar har inntatt “sandkassen”. På ferie går morfar, mormor, tante og onkel som felles betegnelser for alle barna, så mormor er plutselig alles mormor osv…! :p

..og for å få minstemor til å ikke krabbe ut i vannet, eller få tak i all verdens av stein for å putte i munnen, nei da fant de ut at de måtte “grave henne ned”.. og det ble selvfølgelig veldig populært.. så pluselig var alle barna gravd ned..!

Filip som er eneste gutt på tur, har fått en “manndig” leke, og er veldig fornøyd med toget sitt.

5 kommentarer
  1. Hei:) Grunnen til at jeg tar kontakt er at vi skal legge 1-stavs parkett fra Fjordal, i fargen eik coconut, og kom tilfeldigvis over din fine blogg. Jeg er litt redd for rosa og gultoner i parketten, og ønsker en lys, og fin kvalitetsparkett. Vi synes den så fin ut, er du fornøyd? Synes noen av de hvitmattlakkerte parkettene ser litt unaturlig og malt ut, men den hos deg så veldig fin ut! Blir det fort hakk og riper?

  2. M: vi er veldig fornøyd. Skal dere legge selv? Anbefaler at hvis dere ikke gjør det selv å følge med om det er noen planker med veldig mye kvist i.. Vi fulgte ikke med og det gikk bra, men har boken planker jeg kunne vært for uten, som bare jeg legger merke til. Veldig for lyd med farge og uttrykk. Absolutt ikke for hvit ????

  3. Tusen takk! Vi har valgt den uten kvist, er det eik cocunut dere har også? Så veldig fin ut! Synes du det rosa eller gulskjær i den? Er den naturlig og lys? Og et siste spørsmål, vises hakk og riper lett? Tusen takk for svar, du har et nydelig hjem!

  4. Og siste spørsmål, kjøpte dere parketten i Trondheim? Vi får ikke tak i vareprøve og er litt redd for rosa/gulskjær. Synes du den er lys og fin?

  5. M: Vi kjøpte i trondheim ja. Hvor kjøper dere ifra? Hvis dere bor i trndheim eller i nærheten, anbefaler ejg dere å dra il breckan parkettstudio på Bromstad. Han er tor på fjordal, og har mye utstilt og lager på coconut 🙂 vi har hadd med vareprøver av MYE forskjellig hjem, og det er denne som er den fineste. Nå har vi med kvist, fordi jeg synes det ble for rolig uten, men regner med at den uten kvist er i samme farge som vår. Ikke rosa nei..og ikke gul. Me ikke hvit heller.. jeg er fornøyd 🙂 jeg liker moderne stil, med en tvist av det “hytte aktige preget”, så parketten er akkurat slik 😛 går enda mer i moderne uten kvist da.. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg