Ferieparadis – Hellas –

Tiden flyr i godt selskap og gode omgivelser, og vi har alt vært her i en uke. På nyhetene leser man at det er tid for trøndelags siste godværsdag på lenge, så vi nyter dagene emd god samvittighet. Ungene storkoser seg, og synes nok det er godt å ha både mamma og pappa tilstede. Ja, for barna er det jo luksus, fordi nå har foreldrene mine og broren min også sluttet seg til flokken, og inntatt ferieparadiset. Nå er vi totalt 15 stk, og dere kan tro vi vises når vi kommer mannsterke og sultne på restaurantjakt!!

..barna har funnet seg en favorittis, med tattovering som “surprise”..

. og med tempoet på isspissingen blir de nok dekket i tattoveringer innen vi kommer hjem!

Det er deilig i vannet, og sist vi målte var det rundt 26 grader. Helt topp! !

Denne snuppa storkoser seg, og elsker både sand, sol og vann! !

Barna leker seg godt sammen, og jeg har en anelse av at det vokser en liten forelskelse hos lille Filip som er eneste gutt i flokken. Han har blitt veldig glad i de to snuppene Alicia & Olivia, og klarer nesten ikke ta dem av synet.

Vi har begynt å finne en fin rutine på det å spise ute vs trøtte, slitne og isglade barn. De siste dagene har vi laget mat hjemme, så får barna dessert ute når vi voksne nyter en bedre middag. Vips så blir alle fornøyde, kostnadene holdes sånn ca nede, og det blir rolig rundt middagsbordet (..ihvertfall roligere..)

Filip elsker å stå å se på alle båtene som kommer og går. De fleste er sjørøverskip som skal levere skatten, mens noen er bare båter. . Ut ifra fargene på båtene har han det klart… (Antrekk: sko fra Primark, T-skjorte fra Hust & Claire, Shorts fra Alba Baby).

Vi er klare for en ny uke, med mange nye muligheter. Vi håper at dere også har en strålende sommer, uansett om den tilbringes på jobb, hytta, hjemme eller andre steder i verden.

Hadet, så lenge 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg