Butterflies in the snow.. (softshell 20 % + ull 40%)

Bare for noen dager siden skimtet jeg våren. Gatene var nesten fri for snø, og med sola tittende over trærne, kunne vi ihvertfall innbille oss at den varmet litt. Ungene snakket om å ta frem syklene, og jeg rakk å ha på meg noe annet enn bobblejakke i noen dager. Ikke minst så magisk det var å ikke måtte skrape is og snø av bilen om morgenen.. Men vårfølelsen forsvant raskt, da snøen plutselig dalte ned igjen, til barnas store begeistring. Vi bor i et område med mye snø, så når det først snør, så snør det mye..! Ski og akebrett ble funnet frem, og dagens utflukt ble aketur.

I det øyeblikket snøen var på vei bort, kjøpte jeg nye softshelldresser til hele gjengen. Disse brukes ekstremt mye, så når vi får en ny sesong i møte, er det greit å ha nytt utstyr på plass..! Denne uken for også dere lesere 20 % på alt softshell hos knertenogkaroline.no + 40 % ull.

Her ser du et utvalg av årets dresser og jakker, resten finner du i nettbutikken ! 🙂

ULL: ull40

SOFTSHELL: softshell20

Fiola i softshelldress med sommerfugler. Lilja har fått den rosa med prikker, og Fiola har fått samme jakke med prikker. Såå fine i virkeligheten!


Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudskoden på ull og softshell, må du legge inn to bestillinger, og sende en mail til [email protected]  med bestillingsnummer, så får dere fraktrekk på 1 x frakt før ordren sendes 🙂


Guttaboys har fått seg like dresser i år, og Filip synes det var veldig kult..!

Lilja i sin nye fine rosa og gull dress! 😀

www.knertenogkaroline.no

Frakt på 59kr tilkommer uansett hvor mye du bestiller for, og du har ordren din innen et par dager! Superleveringstid!

 

 

Siste innlegg