Make me ready..!

Arbeidstid, Småbarnstid, Ammetid, Mammatid, Sovetid, Våkentid, bittelitt kjærestetid, sosialtid og inn i mellom litt alenetid. .

Da jeg fylte 30 i november, feiret jeg med mange av mine beste venner, og en felles rød tråd gjennom alle de unike og flotte gavene jeg fikk, var at jeg skulle tenke mer på meg selv, og roe ned sånn litt inn i mellom. De mente at aktivitetsnivået ofte steg høyt over normalen, og at det å kunne tenke litt mer på seg selv så absolutt var innenfor når man entret den voksne delen av livet…

…og en av de beste tingene som i grunn er både alenetid og venninnetid i ett, er de dagene jeg tar turen til min gode venninne Zelia på BeautyStop her i trondheim. Hun startet salong  på Heimdal for 1 år siden, og har utvidet fra å legge vipper, til å også legge negler, og vokse og forme bryn. Her slapper jeg av, mens hun ordner meg fresh og klar for hverdagens kaos, og ikke minst litt lettere å være travel småbarnsmamma som egentlig ikke har tid til seg selv.


I skrivende stund sitter jeg på et hotellrom i hovedstaden. Med nye vipper, nyfargede bryn og perfekte vipper. Ser gullruten med min kjære mann som jeg i morgen har vært sammenmed i 11 år. Det feirer vi med alenetid, kjærestetid, og en liten svipptur til Dubai. Jeg er klar for tur, og gleder meg veldig til å nyte noen dager sammen. Bare vi to.

Følg turen vår på snap <3 og instagram  @rachelhauan

Ønsker du å booke time hos BEAUTY STOP TRONDHEIM, kan du klikke deg inn på facebooksiden deres HER.

Whoop Whoop!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg