One call away: klokke til barna!

Etter at Lilja begynte på skolen har det blitt mange spørsmål om mobil, og hinting til at flere andre jenter i klassen har det. Vi har vært fast bestemte på at mobil ikke hører hjemme hos en 6 åring, og ønsket ikke å gjøre verken nettbruk eller sosiale medier mer tilgjengelig for henne enda. Vi besluttet etter hvert å gi henne en GPS klokke til jul, og etter nøye utvelgelse, falt valget på Xplora. 

Med Xplora kan man ringe når som helst, fra hvor som helst. Man kan se hvor barnet leker med både GPS, aktiv Wifi og GSM triangulering. Man her muligheten til øyeblikkelig oppringing til utvalgte nummer som man selv velger å legge inn i klokka, og man kan sende raske beskjeder som feks “mamma henter deg om 5 min”. Man kan også legge inn soner, slik at man får beskjed når barnet går ut eller inn av definerte soner. 

Nå kan du kjøpe denne populære GPS klokken og få 2 måneders gratis abonnement. Dette er uten bindingstid. 

HER kan du kjøpe klokken 

For oss som foreldre er det sikkerheten og tryggheten som er det viktigste med Xplora. Vi bestemmer hvilke nummer som skal legges inn, og via en app på telefonen min kan jeg til enhver tid se hvor hun befinner seg. 

Vi anbefaler Xplora på det varmeste. For oss har det blitt en stor trygghet, og for Lilja har det blitt noe hun er veldig stolt over å ha. Hun fikk en ro over seg når hun dro til skolen,eller på besøk hos venninnene i gata. Vi bruker klokka ofte til korte beskjeder, og for å føle man har litt mer kontakt med hverandre i løpet av lange dager. Lilja ringer meg når hun er på vei hjem, eller jeg kan sende henne melding om jeg er på vei for å hente henne. 

Tilbudet på klokken varer ut 31. januar, og kan kjøpes HER

Innlegget er ikke sponset, og er anbefaling fra oss som foreldre

Rachel 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg