Happy New Year

GODT NYTT ÅR

Vi har tatt steget inn i ett nytt år, med nye muligheter og mange begynnelser. Jeg har satt mine mål for året, og listen over gjøremål har begynt å ta form. Mange av punktene er de samme som i fjor, men står der ikke nødvendigvis fordi de ikke ble nådd i 2017, men fordi de er like gjeldene i år også. 

Desember har vært hektisk, og jeg rakk så vidt å komme hjem før ungene la seg på lille julaften. De var spente, og klarte selvfølgelig ikke å sove før etter mange runder opp og ned av senga…! Omsider kom julemorgenen med godis i julestrømpa, dyner i sofaen og deilig frokost. Etterfulgt av duften av årets julemiddag, nytente stearinlys, aketur og nystrøkne juleklær. Julekvelden nærmet seg, og det var fem spente små som nesten ikke klarte  å vente på at det hele skulle begynne. Gavedrysset. 

Det var noen spente unger foran juletreet <3 Guttaboys i finklær fra Name It fra www.knertenogkaroline.no 

Nå er det forresten nyttårssalg hos barnebutikken knertenogkaroline.no , med en 50 % tilbudskurv med mange godbiter. Blant annet penklær og MASSE ull..! 

Kodeord: TILBUD50 

Her er noen av mine salgsfavoritter!

Flere og flere varer blir lagt til i tilbudskurven, så her kan dere gjøre mange gode kupp! Rabattkoden skrives inn ved utsjekk av bestillingen 🙂 

Nå skal vi rigge oss klare til nyttårsfeiring med gode venner <3 

Hipp Hurra for ett nytt år!

2018

//reklame//

Siste innlegg