Spilltid for de små

Det å være fire søsken under samme tak kan være både positivt og negativt. Det skal liksom ikke stå på lekekamerater, verken gutter eller jenter. Noen ganger er de enige, leker sammen og har det gøy, mens stort sett er det krig, drama, krangling eller ekstremt volum. Det føles ut som om at jeg river meg i håret flere ganger i timen, og til tider gjør jeg kanskje det også. Det krangles og terges om absolutt alt, til enhver tid. 

Men som sagt, noen ganger glimter de til og roen senker seg i huset. Det kan være stunder de kan leke sammen lenge, og spesielt om det er nye leker eller aktiviteter. Denne ettermiddagen har vi spilt et nytt spill vi fikk til jul. Personlig synes jeg ikke alle spill egner seg like bra, og ødelegges fort, men “TEGN OG GJETT” var midt i blinken til de to største og de minste synes det var fascinerende å se på.

Her er det enkle regler, som er lette for ungene å skjønne. Barna kaster terning, trekker et kort og tegner det som er på merket de står på. Deretter skal medspillere gjette hva som er tegnet. Den som gjetter riktig innenfor timeglasset er tømt , får kaste terningen en gang. Spillet kan kjøpes blant annet HER

“Tegn og Gjett” er et av mange spill produsert av TacTic.net. Her kan du fine mange favoritter

Jentene storkoste seg med nytt spill, og vi kan absolutt anbefale dette videre 😀 

//reklame// 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg