Bring in the light

Noe av det beste med mørketiden er kveldene inne med tente stearinlys og fyr i peisen. Nå skal det sies at i dette kompakte huset så er ikke peisen spesielt mye brukt, og det hender at vi åpner verandadøra bare for å kunne tenne en flamme, og føle på peisvarmen. Huset er bygd med vannboren varme, så generelt sett hadde vi ikke behøvd noen annen form for varme. 

Noe av det vanskeligste med innredningen synes jeg er belysning. Hvor skal spottene plasseres, hvilke spotter skal man ha, hvilken “varme” skal lysene gi. Hva skal vi ha over spisebordet? Og hva med kjøkken-øya? Skal man ha spotter i trappa, og hvilket utelys skal man velge? Ja for ikke å snakke om på badet. Det kan lett bli for mye lys, for sterkt og dominerende. 

Ofte blir jeg inspirert av hvordan andre har det hjemme, og går stadig med tanker om å bytte ut  og fornye det vi har. Selv om det ikke er gammelt det vi har, er det jo alltid gøy med noe nytt og moderne. Nå finner man stort sett det meste på nett, og det stopper i hvert fall ikke på inspirasjon..! Flere og flere nettsider tilbyr komplette løsninger for å “gjøre det selv”, og er forhandlere av enorme mengder produkter til lavere priser enn det som finns i butikk. 

www.bygghjemme.no er en slik side, hvor man finner det man trenger til å pusse opp og få det fint hjemme. Nå får man opp til 40 % på en rekke produkter, som blant annet lamper og belysning. .og et tips, til deg som kanskje drømmer om badekar, er å sjekke ut kategorien for badekar. Så mye fint, og nå til ekstremt reduserte priser..! De fleste kampanjeprisene varer til 31.januar, så vær kjapp! 

Her er noen av mine favoritt lamper fra bygghjemme.no

Hos oss er det ingen rom som har like lamper, feks på soverommet: 

…over trappa har vi denne: 

 

Rachel
 

    1. Så fine lamper! Her har vi én lampe i hjørnet som lyser opp hele leiligheten. Ikke veldig pen, men veldig praktisk! Gleder meg til å få eget hus/leilighet, da skal jeg kjøpe noe fine lamper 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg