hits

Barneklær: en epoke er straks over..

  • 04.11.2016
  • kl.09:21

Det er nesten så jeg feller en tåre når jeg enker på at barna vokser så raskt, og at min epoke for små søte babyklær snart er over..! *sukk*

Jeg synes det er så fantastisk mye fint der ute, så i dag blir det inspirasjon til de minste. Kanskje en helning mot gutt, men så absolutt noe også jentene kan bruke. Kanskje har du en luring i magen, eller sitter med en babyduftende herlighet i armene nå? Eller har en venninne som er gravid, som hadde satt pris på en oppmerksomhet til den lille?

Med kodeord 345445  får du EKSKLUSIV rabatt på 20% på hele kjøpet - også merkevarer!Body med bjørn på magen, Body "cute and little wild", Hvit body med skogens dyr, Lys brun body med stjerner, Pysjamas med skogens dyr, 3 pk runde esker, Baby tøfler grå, Hvite babysko, pingvin genser, pingvin bukse, Bamse, devold ullbody grå, Islender body ull.

Handler du før 6.november, og bruker kode: 345445 i handlekurven, får du 20 % på hele kjøpet.

Vilkår for rabatt: gjelder nybestilling på klær (..altså ikek en bestilling dere bytter fra tidligere), sko, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos.no . Tilbudet gjelder MAX 1 gang innen 6/11-16, og kan ikke kombineres med andre tilbud, prisreduserte varer eller varer merket med "Kampanjepris" eller "Design by". Gjelder heller ikke UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond og Odd Molly home.

//reklame//

2 kommentarer

Skrevet av Victoria Larsen den 04.11.2016 kl.12:29

Så mye fint :D

Skrevet av Sunniva Skaug den 05.11.2016 kl.19:56

Ha en fin kveld. :) Delta gjerne i ukens blogg. :)