Celavi-ULL med rabattkode! !

//knertenogkaroline.no//

September er på hell, og kaldere tider er i møte. Både sommer og høst kom senere i år enn i fjor, og plommetreet vi plantet i sommer, har ikke fått “nok kjøtt på beina” til å gi ifra seg spesielt mange fristende frukter i år. Barna som foreløpig er uvitende om at det faktisk finnes både eple- og pæretre i hagen, synes det er helt topp med kjøpte norske frukter i mellomtiden. . !

. . for omtrent ett år siden skrev jeg dette innlegget i samarbeid med barnemerket Celavi. Nå har det kommet en ny deilig høst og vinterkolleksjon med ullklær, som min faste samarbeidspartner knertenogkaroline.no har valgt å ta inn, og ikke minst gi dere 25% rabatt på fra og med i dag og til onsdag 30 september, med kodeord Ull25

Plaggene er behagelige og har et fint design. De kommer i rosa, grå, blå og mørk blå, og man kan mikse mellom å ha mønster på både over og underdel, ingen eller bare på en av dem. Fargene kan lett kombineres med for eksempel ull fra Name It. De kommer i både heldress, body, genser, lue i to utgaver, truse, singlet og tights.


Fiola synes det var veldig spennende med plommer på terrassen…. nam nam nam ! ! #smakenavhøst

Lilja er kledd i grått til en forandring. En farge som lett kan kombineres med alt det andre “jentete” vi har, og som fint kan gå i arv til både Filip, Fiola og lillebror i magen. ..

Her ser dere bøttebaletten som er klare for en ny og spennende dag. Lilja har bukse + tights, Fiola har heldrakt, mens filip har body og tights (han bruker ikke body til vanlig, men det er slik den utgaven ser ut..!) Dagen bød på bytur, tur til lekeland, besøk av Celina & Sonja, hjemmelaget pizza, lek og moro, og ikke minst sofakos med godis.

HER finner du hele utvalget av Celavi hos knertenogkaroline.no

Sjarmtrollet mitt som nyter siste tid som “eneste gutt” i flokken. . .


CeLaVi’s ullserie består av et bredt utvalg av ullundertøj i 100 % merinoull. Den er perfekt tett på kroppen. Den er fuktabsorberende, og som ull kjent gjør, absorberer den fukt, og kan dermed naturlig regulere temperaturen, og skaper dermed  en god kroppstemperatur. .Ullen er 100 % mulesing-fri. Alt ull er behandlet, så det er vaskbart og behagelig at ha på. Til dette er ?Total Easy Care? benyttet, som gør ullen mere slitesterk uten at det påvirker dens gode egenskaper. .Tekstilene i CeLaVi’s ullserie er Oeko-Tex 100% godkjent og inneholder dermed ingen sunnhetsskadelige stoffer.

Minner også om at rabattkoden varer til onsdag 30 september, og at de av dere som er gravide eller akkurat har fått barn, kan sende en mail til [email protected] for en rabattkode som gir dere hele 35 % på hele 0-9 mnd kategorien. Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler for, og rabatten blir trukket ifra på side 2 i bestillingen.

Shoppingklem Rachel

3 kommentarer
  1. Gratulerer så utrolig mye med ny baby i magen, skjønte nå at det blir en liten gutt til! Så morsomt! Her har vi 3 jenter på under 2 år. De eldste er tvillinger. Syns du skriver så utrolig koselig om hverdagen deres med hus, barn og hverdagslige utfordringer. Dere kommer til å få det til like godt med 4 barn, en til blir bare koselig! Gratulerer igjen!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg