Barneklær: ulltips!

Jeg ELSKER høsten, og september har vist seg fra sin beste side i år. Ser man bort ifra helga som har væært preget av storm og plaskregn, så har vi hatt en fantastisk høst, med mye godt vær. Vi har kost oss ute på ettermiddagene, og vi har kost oss med det hagen har bydd på. For ikke lenge siden lagde vi flere liter rips saft, vell og merke fra naboens ripstrær, men det var godt å bruke det man har, og ikke minst lage fra bunn. Vi har også fått flere bøtter med epler fra epletrærne på hytta, så vi har spist mye eplekake i høst. Og ikke minst oppdaget vi et plommetre i hagen! Ungene var ikke helt begeistret for plommene, men det å plukke var ihvertfall stas! !

//innlegg i samarbeid med celavi//

TanteRonja var med på plommeplukking, og prøvde å få barna til å smake…

Småtrollene har på seg herlig ull fra merket Celavi (celavi.dk). CeLaVi ull serie består av et bredt utvalg av ull undertøy i 100% merino ull. Ullen er perfekt som det innerste plagget. . Den er fuktabsorberende og med dens isoleringsevne reguleres temperaturen helt naturlig og skaper dermed en god velvære og kropstemperatur. Perfekt til slike deilige høstdager vi har hatt, og til kommende sure høst og vinterdager! !Høstkolleksjonen er inspirert av dyrelivet i norden, med elg og bjør, samt små snefnugg.

Hele utvalget kan sees på CeLaVi.dk, men her i norge er det blant annet Nikknakk.no, smaaungene.no, epleskrinet.no, Barnebutikken- lykkeliten.no som selger merket.

Denne ettermiddagen ble det både plommer, sopp og edderkopper…!

Lillesnupp har på seg en av de nydeligste ulldraktene jeg har sett. Denne har vi brukt utrolig mye, og skulle ønske vi hadde en i hver størrelse. Snart er denne for liten, og den er absolutt til å anbefale til disse småttisene. Jeg har rukt den under feks Lillelam dressen vår, eller som nattpysj nå som det har blitt litt kaldere om nettene. Dette er en perfekt gave til noen som venter et lite mirakel. De finnes i flere farger, både til gutt, jente og nøytral, og koster under 300 kr, så absolutt ikke en ille pris! MIN FAVORITT!

Mine små <3

Ha en fantastisk fin høst søndag alle sammen  🙂


7 kommentarer
  1. Gule plommer er godt! Vi har plommetre, men den nekter å gi oss plommer 🙁 de som kommer er helt råtne eller sprukket slik at dyr kommer inn. Får gi opp snart, etter 5 år

  2. Nydelige ullklær på flotte barn 🙂 Vurderer sterkt å kjøpe ulldressen til lillesøster/lillebror som melder sin ankomst i mars. Den var super skjønn! Men, hvor har du kjøpt babynest? Har kun sett de helt enkle hvite

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg