20 % på YTTERTØY og ULL

Etter noen deilige dager i hovedstaden, har jeg nesten “pc abstinenser”,,og føler jeg ligger mange dager etter skjema!! Mailboksen er full, og gjøremålene hoper seg opp. Kvelden i dag har gått med til å sortere gjøremål, komme ajour med NOE, og ikke minst lage et innlegg spekket fult av prosentvarer til dere lesere.

Barnebutikken småungene.no er en norsk nettbutikk som selger baby og barneklær fra 0-6 år. De har fokus på behagelige klær, og forhandler merker som blant annet FUB, Memini, Okker Gokker, Lillelam, Celavi, Molo, Hust&Claire, Småfolk, Novastar, Pippi, mfl. 

Fra ONSDAG til SØNDAG får mine lesere 20 % på alle YTTERPLAGG og ULLKLÆR hos SMÅUNGENE ved bruk av kodeord “snartvinter”.

Følg gjerne @smaaungene og Småungene på Facebook

Ullklærne kan finnes under en samlet kategori HER. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om ullklær fra Celavi, og nå kan du kapre deg noen godbiter fra dette nydelige merket med 20% rabatt..! Smaaungene har et veldig godt utvalg i ullklær, og godt utvalg i størrelser.

Dette er en kanonbra mulighet til å kjøpe superfine julegaver, til en redusert pris! ! Lillelam dresser er perfekte gaver til store og små barn, samt at ull er noe alle blir glade for å få!! Som dere kanskje vet så er jeg superglad i ullklær!!

Småfolk har ullklær med sterke flotte farger, Okker Gokker har deilige heldresser, og Celavi (som Lilja har på bildet) er fantastisk i kvalitet og design! Her er det flotte muligheter til å tipse familie om hvilke pakker man ønsker under juletreet i år. Det er jo kjekt å gjøre unna noe av julegavehandlinga tidlig??

(Memini er det IKKE salg på, da leverandøren ikke ønsker dette)

Bruk kodeord “snartvinter”, og få 20 % !!

Celavi er priset ned i nettbutikken, og rabattkoden gjelder på alt av Hust & claire og Molo yttertøy!!


Rabatten på 20 % varer til søndag 26. oktober kl 23.59,og så langt lageret rekker. Frakt på 35 kr tilkommer, og er gratis ved handling over 600 kr.

Tips gjerne venner og bekjente om tilbudet 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg