Påskekos!

Endelig kan Robin legge uniformen på hylla for noen dager, og kose seg hjemme med familien. I dag, etter jobb, bærer det avgårde til hytta og påskekos. Baggen er fullpakket av varme ytterklær, for av gamle tradisjoner, er påsketid utetid. Målet er å få årets første solfregner på snuten, roser i kinnene og ikke minst bli superlei av godteri..

Det har vært barnehagefri denne uken, så jeg har fått kjørt meg de siste to dagene.

Det å ha to turbosmåttier hjemme er krevende!

Dagene har gått til tegning, lek, matlaging, baking, rydding og sang. På mandag lagde vi deilige kanelsnurrer med vaniljesukker og kanel, og på tirsdag lagde vi scones og gikk lang tur. I dag har vi ryddet i klesskapet til Lilja, og fått hengt opp vårklærne! Såå deilig å se at fargene forandrer seg, og at det går mot lysere og mer livlige tider.Bilder fra klesskapet kommer senere! Såååå mye fantastiske vårklær!

PS: Har du tatt en titt på årets barne-bunader? TIL OG MED I DAG får du 20 % hos knerten og karoline!!!!

…og med det samme vi er inne på det med VÅR så ble det vårlige kanelsnurrer i GRØNNE cupcakeformer fra partydesign.no

Cupecakeformer PRIKKETE & cupcakeformer STRIPETE
Det eeeeer så deilig med nystekte kanelsnurrer. Elsker det!!

 Oppskrift på kanelsnurrer/kanelknuter finner du i et tidligere innlegg på bloggen HER. Her kan du bytte ut det sukkeret du strør over deigen med vaniljesukker. Da får du e litt annerledes smak. Jeg pleier å variere litt. ELSKER alt som har med vanilje å gjøre!!

GOD PÅSKE, folkens!!

Siste innlegg