hits

Gjør det til en lek..

  • 31.01.2017
  • kl.22:08

I hverdagen er det mye som ikke er like morsomt, spesielt ikke etter middagstid, leggetid og istede for alenetid.

..det å vaske huset er en av de største grøss momentene som alltid henger på skuldrene mine, og som stadig blir utsatt fordi det er andre viktigere, og kanskje morsommere ting som kan gjøres. Det er liksom ikke satt av tid til å vaske huset. Da må det i såfall være på en fridag, og de vokser jo ikke på trær de heller? - så det ender ofte opp at det vaskes litt nå og da, og vips har man brukt over en uke på å komme igjennom alt, før man må begynne på nytt igjen.

Vaskehjelp har absolutt vært tingen for oss, men når man er så kresen som meg, og mener alt kan gjøres billigere og bedre selv, så må man bare bite tennene sammen, og ikke klage på at tiden ikke strekker til, og at ting kanskje tar litt lengre tid. Vi har hatt ulike byråer innom, men det blir liksom aldri godt nok. Ikke godt nok til å skulle ha betalt xxx kr i timen for å vaske, liksom..!

- så da er den briljante greia som har utartet seg til å bli en veldig spennende ettermiddagsaktivitet, - en vaskeettermiddag.


Det ristes, støvsuges og vaskes... - og hoppes! Det er jo sååå gøy å hoppe på alle putene!!

Her forberedes de før de drar i barnehagen, at etter middagen skal vi alle sammen leke vaskedame, og belønnes med smoothie etterpå. Dette er utrolig stas for de tre største, som ofte krangler om hvem som skal vaske hva.Ofte har de egne "oppdrag" som må gjennomføres før de kommer til en ny "level". En level kan være en fiktiv plass vi later som at vi er, feks  i Hellas. Ofte lever ungene seg inn i "hvor vi er", og bruker vaskingen som lek. Piratene må bare passe seg for støvsugeren, for den er den skumleste på de syv hav " HA HA HA".. !


...alle er med på vaskeleken ;)

...og vips så har jeg kommet et langt stykke på veien, og klarer å gjøre det litt mer overkommelig! Ungene synes de har hatt en topp ettermiddag med mye action, jeg har fått vasket og ordnet litt, og de fleste er slitne og klare for natta. Topp stemning..!

Klem fra vaskefamilien ;)

4 kommentarer

Skrevet av Victoria Larsen den 31.01.2017 kl.22:14

Så utrolig koselig! :D

Skrevet av Evelin den 31.01.2017 kl.22:24

så utrolig koselig :*

Skrevet av Hanna den 01.02.2017 kl.22:12

Du er et stort forbilde Rachel! Du er så fantastisk flink med ungene dine :(

Skrevet av Hanna den 01.02.2017 kl.22:13

Mente selvfølgelig smilefjes! Ups :)