hits

Ut på tur, aldri sur

  • 09.12.2016
  • kl.22:13

Mellom juleforberedelser og jobb, er det alltids tid til noe av det vanlige. Ungene elsker å gå på tur, og det er veldig godt når vi bestemmer oss for å dra ut. Vi bor like ved bymarka, og har mange turmuligheter. Vi kan velge både korte og lange løyper, alt ut ifra dagsform, vær og hvem som skal på tur. De to eldste vil ofte gå litt lengere, menser Fiola til fots må vit a en kortere runde. Har vi både med bæresele og vogn, kan alle bli med uansett lenge, og er jeg alene, velger jeg ruter som ikke er så vanskelige.

Jeg har tidligere vist dere trollskogen. Dette er i grunn en klynge med store trær, rett ved en gård og en liten skog. Navnet kommer at av trærne har så mye skjegg, så vi kaller det for trollskjegg, og dermed ble det trollskogen. Her har det blitt hengt opp noen plankehusker i trærne, samt noen stubber. Noe som er helt topp for ungene. Turen er perfet lengde, og vi slipper å gå samme vei frem og tilbake.


Gjengen er klar for ettermiddagstur :)


Vinteren er på tur...


Filip var virkelig i siget denne ettermiddagen! !


Fiola funderer på om hun når opp til dissa... noe hun fort fant ut at hun ikke gjorde, og det ble drama i noen minutter..

Filip i farta!

Nå går vi bare å venter på at snøen skal komme igjen. Den har allerede rukket å komme og dra to ganger, så nå er ungene klare for å gå på ski!

Klem Rachel

Én kommentar

Skrevet av Victoria Larsen den 10.12.2016 kl.00:00

Så utrolig koselige bilder! :D