hits

Helgas herlige sommerdager

  • 10.07.2016
  • kl.22:17

Helga har vært fantastisk, og vi startet den med godt elskap av Sonja, Celina og Stephan. Etter barna hadde lagt seg, ble det vin og grilling på de voksne for å innvie verandaens nyinnkjøpte varmelamper. Sannelig om de fungerte, og skravlingen fortsatte til langt på natt. Alle sammen overnattet, så morgenen etter ble det egg og bacon, før besøket dro hjem, og vi dro videre til kyvannet. Her ble det nesten bading på de små, og så absolutt ikke på de store :P Etter litt sykling i gata på vei hjem fra kyvannet, grillet vi pølser til lunsj, la ned de to minste, og vips hadde de to største + mammsen sovnet under varmelampene på verandaen.


Jentene vasser.. 18 grader i vannet, så det var helt topp..!


Denne frøkna øver seg på å gå uten bleie, og da er skjørt veldig greit. Deet gikk overraskende bra på hele turen, og jeg håper at vi kan få henne bleiefri innen hun starter i barnehagen igjen over sommeren. .

MY F A M I L Y <3 


....null problem å sykle uten støttehjul...!


Storjenta vår :)


Ungene elsker trampolina, spesielt når pappsen er med å lager ekstra sprett..


Gjengen er mette på pølser, og klare for en dupp..!

En times powernap var godt for alle mann, og vi dro videre i bursdag til Olivia. Der ble det kaker og mere til, og vi kjørte gode og mette videre til hytta. Her ble vi møtt av en spesialbestilt hentetransport, noe barna selvfølgelig synes var helt topp. Det ble en herlig kveld i Åsenfjorden, og vi følte vi virkelig hadde fått mye ut av helga så langt.


Mormor og Morfar kom kjørende i traktoren for å hente barna på parkeringsplassen. Den vr rigget med puter, og klare for tidenes kveldstur. Det er selvfølgelig stas, og ungene elsker å være på hytta.

God Kveld :)
 

3 kommentarer

Skrevet av Ronja<3 den 10.07.2016 kl.22:25

Såå kos<33

Skrevet av Hanna den 12.07.2016 kl.19:54

Så nydelige hele gjengen :) Ser Filip har fått briller, har han like høy styrke som Lilja? Han var ihvertfall kjempefin med dem😊

Skrevet av Camilla den 12.07.2016 kl.20:18

Hei på deg! Jeg lurte på om du kunne laget et lite innlegg med tips og triks rundt bleieslutt! Vi skal igang med førstemann her i huset, og da er det alltid supert å høre fra folk med erfaring :)