hits

Hverdagen går sin gang..

  • 30.05.2016
  • kl.22:53

Hallo!

Jeg prøver å kave meg over en haug av gjøremål og happenings, og ser lyset i tunellen mot slutten av uka. Mai har sannelig bydd på mye spennende, men det er i grunn litt godt at vi nå går inn i sommermodus, og teller ned dager til vi reiser på ferie. Siden sist har vi feiret en 5 åring i hus hele to ganger, og avslutter feiringen førskommende onsdag med barnebursdag og stor ståhei. Helga har gått med til å planere ut 3 lastebillass med jord rundt huset, så nå ser det sannelig ut til at det blir gress på oss, og vi kan begynne å ta i bruk uteområdet, - og ikke minst bursdagsgaven til Lilja. ..!

Ellers så er det alltid mye som skjer, og bildene ligger i kø..!


Finværet har kommet, og det er obligatorisk grilling til middag..!


Fiola følger spent med når morfar kjører en gravemaskin med jord rundt huset.. Det ble kjørt maaaaange lass, og takk og pris for at vi hadde leid inn forsterkninger (traktor), og var mannsterke til arbeid.


Sliten type etter barnehagen..


Blid Frøken <3

Utekos på verandaen er topp! Endelig kan vi ta i bruk huset på en annerledes måte, og vi elsker det å ha en ekstra plass ute.

Her hadde helga så vidt begynt, og forrige uke er som et blaff. Jeg henger ikke med!! ..også den treningen og sommerkroppen det jobbes med da.. den kanskje jeg skulle skrevet om.. og bursdagsplanlegging.. og kanskje litt nye kreative tips? Så mye på hjertet.. ! I morgen da, kanskje?

Klem Rachel

 

Ingen kommentarer