hits

Den første hestehov..

  • 10.04.2015
  • kl.11:51

Tøffingbanden har tatt på solbriller og er klare for å erobre Byåsen. Med barnehagefri rett før påske, måtte mammsen finne på noe for å ikke bli småsprø av overenergiske småunger som er i sin første store kranglefase. Ertefase.. Og med sekken full av godsaker, sate vi kursen mot Kyvannet bare et steinkas unna. . . og på den 2 km lange turen klarte vi å bruke hele 2,5 time. Til ungenes store begeistring hadde vi fått med oss onkel Håkon på tur.... og madrassen som vi la ifra oss rett før snøen dalte ned tidlig i vinter, har sannelig kommet til nytte. Man trenger vell verken solseng eller trampoline når man har en gammel madrass slengende i oppkjørselen..! Vår = ryddetid! ..og til Filips store begeistring fant han en eske med to nedfrosne gomp under vogna.. Nam!

Frøken tøffere enn tøffest.. !

Blidfisen min, som går å sier "æ e kosegutten t Casper", hele tiden. (casper er da altså hunden vår..!)

Bollelunsj med utsikt ut over det frossne Kyvannet. . Lilja lurte på hvor vi skulle bade, men det ble altså ingen bading!

Onkel Håkon viste barna hva som gjemte seg under isen, og sannelig fikk de sett småfisk. Filip var kanskje mest opptatt av å smake på isflakene, mens Lilja var mer opptatt av at fiskene hadde det så kaldt i vannet..!

...det er en sånn ting jeg tenkte på før jeg fikk unger, at jeg synes det så koselig ut når barn kom hjem med hendene fulle av blomster som skulle settes i et mekeglass. Dette var dagen for årets første blomsterbukett. Lilja var i ekstase over alle blomstene!

...tulleonkel fant på mye sprell! ! - som selvfølgelig falt i smak til barna!

...og når vi nesten hadde fullført 2 km på 2,5 time, var det ikke superlett å være denne snuppa...På Lilja: bukse og jakke fra Racoon Outdoor, pannebånd fra Name It.
På Filip: Selebukse fra Racoon Outdoor, Fleecedress fra Memini, lue fra Kivat.
På Fiola: Fleecedragt fra Memini, pannebånd fra Name it

Klem fra oss :)

4 kommentarer

Skrevet av Daniel Miller den 10.04.2015 kl.16:11

Så koselig dette så ut :) Håper dere har hatt en fin dag, og får en kjempe flott helg.

Skrevet av Bente den 10.04.2015 kl.18:56

Hestehov :)

Skrevet av Rachel den 12.04.2015 kl.00:20

Bente: riktig riktig :P

Skrevet av Ranveig den 12.04.2015 kl.19:36

Det hender ikke alt for ofte lenger, men nå kjenner jeg at jeg savner Trondheim og Kyvannet! Så koslig å følge utviklingen hverdag om våren og se isen smelte og slippe mer og mer.