hits

The show must go on!

  • 06.08.2014
  • kl.14:22

Det er allerede onsdag, og jeg sitter alene i leiligheten og ser på regnet utenfor. Det er deilig. Etter flere timer på ikea og vaskeromsbestilling, følte jeg meg blakk og vendte snuten hjemmover for andre gratise gjøremål. Barna har sin første uke i barnehagen etter sommerferien, og de har begynt på nye avdelinger. Lilja har blitt storbarn, - en overgang som har gått veldig bra takket være god forberedelse av de ansatte i barnehagen. Lilja var i ekstase da hun fikk lov til å bruke både saks og smålego, og ikke minst leire! Filip har flyttet over sammen med de store småbarna, og har ikke tid til å si hade til mammsen før han forsvinner inn døra. Det gir meg en trygghetsfølelse av at også han synes det er helt topp å få rykke opp i gradene, og være litt mer gutt og ikke bare småbarn.

Sommeren gikk raskt, men samtidig sneglet den seg avgårde. I skrivende stund føler jeg høsten er i anmarsj og jeg kan nesten ikke tro at det bare er 4 uker igjen til termin. Jeg har så og si alt og ingenting klart, og tar det litt mer som det kommer denne gangen, men tålodigheten har nok trekt det korteste strået denne gangen. Jeg har overhode ingen antydninger til at denne luringen har tenkt å komme nå som helst før tiden, og er av den oppfatning av at han eller hun synes at det er mindre styr og kaos inne i magen enn utenfor. Det kan jeg i grunn forstå, men nå som vi har begynt med en vanlig hverdag igjen, så er det kanskje håp for at dagene blir en smule roligere. .

Barna elsker påfunnene til morfar, og denne gangen ble de fanger. Det er utrolig hvor mye underholdning det er i tape, og sannelig så ble det stilt.. !:P

Lilja er også så heldig å ha noen flinke og gode tanter. Denne gangen var det tante Sandra som skulle ha med seg Lilja på bytur. Lilja hadde valgt ut kjole selv, og pyntet seg med lipgloss og egen veske. I tilegg toppet vi det hele med en diskolook da vi kom over hodetelefonene ! Her er det Admiral P - ENGEL som spilles på repeat! !

Det har blitt litt rydding av spiker rundt huset, og sakte men sikkert kommer vi oss videre mot ferdigstillelse. Fortsatt lenge igjen, og drømmen om et deilig bad i mitt nye badekar som gravid, har jeg lagt ifra meg for lenge siden. Barna synes det er stas å se at det skjer forandringer, spesielt på deres rom. Nå har Filip fått tapet på rommet, og er sååå fornøyd med den!

(PS: har du ikke sett hvilken? Se på min instagram @rachelhauan )

Vi har også vært på mange utflukter i sommer, og testet ut blant annet Hestsjøen (som vi ikk dro tilbake til da det ble påvist parasitter i vannet), og til Midtsand. Sistnevnte var supert for barna med langgrunt og masse barn. Kanskje litt i meste laget med folk, men det var i grunn ikke så rart da gradestokken viste nærmere 30 grader den dagen vi var der... Vi har også prøvd oss som malere. Vell og merke på mammsen, som til sin store forskrekkelse ikke viste at malingen ikke gikk bort da den tørket i solen.. såå jeg gikk med foten seende ut slik som på bildet i nesten en uke! !


Og for et par uker siden dro vi til Rørvik for å besøke søsteren til Robin og mannen hennes.

Vi ble desverre dårlige med omgangssyken alle mann, men heldigvis ble det noen fine dager likevell!

SKYR er tingen..

Her har Liljis på seg favorittjakka fra Little Mountains fra vår/sommerkolleksjonen som man mest sannsnynlig finner på salg nå, og sommerens favorittkjole fra Mini A Ture.


Vi fikk lov til å komme ombord i båten til Jens Ove (onkelen til barna), og der så vi blant annet styrrommet med mange mange spennende knapper!

Flaks for oss var det rørvikdagene da vi var der, så vi fikk kjøre med båten Elias!


Trampolinehopping er tingen, og barna elsker det! 

Nå er vi som sagt tilbake til vanlige trakter, og nyter noen dager hjemme. Jeg har begynt å rydde oss ut av huset og er klar til flytting, selv om det ikke skjer på en stund enda. Jeg kjenner at redebyggingen er begynt, og at lysten til å både vaske og bake sakte men sikkert begynne rå komme tilbake. Kanskje har det emd at jeg ikke har to små rundt meg til enhver tid på døgnet, eller at jeg kropen faktisk skjønner at det er på tide å gjøre unna NOE før tiden som hektisk travel trebarnsmamma i flyttekaos inntar plass.. !

 

3 kommentarer

Skrevet av Heidi den 06.08.2014 kl.22:01

Så fint det blir!! Gleder meg til å se det ferdig😊 bygges det to hus eller er det bare deres? Ha en fin kveld😊

Skrevet av Eliasklubben den 07.08.2014 kl.12:12

Håper dere like å kjøre Eliasbåten!

Skrevet av Eliasklubben den 07.08.2014 kl.12:14

Håper dere hadde det gøy ombord i Eliasbåten!