hits

Kvalitetstid <3

  • 23.06.2014
  • kl.22:51

Det var fredag morgen, og følelsen av helg hadde alt sneket seg på. . Ungene hadde som vanlig vekt meg før hanen var oppe, men det var noe "helt greit" over det denne dagen. Lilja rullet seg inn under dyna og grep etter ansiktet mitt og sa "mamma, du må kos mer!!" Jeg kjente samtidig to varme bein som ikke pleide å være der, tvinne seg inn i mine. Han var hjemme.  Vi hadde fri sammen. På en fredag skulle vi ha fri. Det var en fin følelse å våkne slik. Med alle samlet under samme dyne, og vitende om at dagen skulle være bare vår. Selv om vi hadde hatt en god dose fridager uken før, var det noe spesielt å skulle være litt mer med barna, så vi hadde planlagt tur til pirbadet og middag i tyholt tårnet, noe som selvfølgeig slo godt igjennom.

Før det ble badetid hadde vi noen ærend, så barna fikk løpe ifra seg i barnehagen i noen timer etter en sen frokost. Vi hadde konkludert med at de hadde det morsommere i barnehagen i noen timer, enn på parkettjakt og baderomsbestillingsoppdrag med oss. Vi fikk gjort unna noen husærend som ventet på oss, og kunne ha samvittigheten fri for byggeprosjektet i noen uker til. Barna var strålende fornøyd da vi kom for å hente dem flere timer før vi pleier, og hadde alt skrytt over at både mamma og pappa hadde levert OG hentet i barnehagen... noe som ikke akkurat er hverdagskost, og mer en luksus og snakkis.

Turen gikk til pirbadet, og to fornøyde småtroll koste seg glugg ihjel. Ja, det skal sies at vi koste oss vi også..for det er noe avslappende med slike svømmehaller..ikke minst koselig å tilbringe dagen sammen. Mammsen tok jo til og med rusjebanen, noe som var superstas - fordi når jeg tok sklien, så gjorde jo babyen i magen det også.. og det synes Lilja var veldig facinerende...! 

Filip Valentin <3

Lilja Ambrosia <3

Elsker slike bilder <3 ekte glede <3 Pappsen & Filip Valentin

snuppa <3

Etter et par timer i vannet, tok vi turen til Tyholt Tårnet for å spise middag. Da vi kom hjem etterpå var det to utslitte, men fornøyde småtroll som stupte til sengs <3

 

4 kommentarer

Skrevet av Ina den 24.06.2014 kl.09:18

Slike dager lever man lenge på<3

Skrevet av Karoline den 24.06.2014 kl.18:20

Du skriver veldig fint! Høres ut som en kjempefin fridag!

Skrevet av Ronja Åsen den 24.06.2014 kl.21:58

Det så koselig ut!:) Veldig fine bilder^^

Skrevet av Maria den 25.06.2014 kl.10:23

Så nydelig unger du har! :) De ser virkelig lykkelig ut! :D