hits

Utflukt. .

  • 04.03.2014
  • kl.20:55

Det er jo faktisk noen dager siden søndag, men sannelig lever jeg litt på søndagsfølelsen enda. Søndagene er gode, spesielt de med kosebarn, godt vær, søndagstur og deilig søndagsmiddag. det er deilig de dagene vi klarer å komme oss ut for å gjøre noe. Spesielt godt er det når man har så dårlig tid på ettermiddagene etter job og barnehage, og faktisk gjøre noe i helgene. Selv om vi bege hadde jobbhelg, så fikk vi heldigvis brukt helga til noe fornuftig.

Jeg og Lilja startet søndagen tidlig, så mens jeg dormet på sofaen, så hun en film på ipaden. Etterhver ble det frokost og forberedelser til søndagstur. Denne søndagen gikk turen til Voll Gård, hvor barna kan få komme tett på geiter, hester, griser, kaniner, kyr og høner. Det var nok mer stas for Filip som var i superhumør og som ELSKER hester.Vi hadde med oss sekk med pølser og saft, men piknikken tok vi i gamlehuset. Der ble det vasking og klargjøring til ny visning, mens barna herjet og spiste pølser. Dagen fortsatte hjemme, og endte i en lang dusj, roser i kinnen,en god middag og serietitting på sofan. En perfekt søndag.

kosestund i sofaen. Lilja lærer Filip triks på telefonen. Det er utrolig hvor fort de små lærer disse duppedingsene! !

Mammsen og kidsene på Voll Gård. Hest er tingen for tida, så det ble mye titting på hestene. Filip ble sååå lei seg da vi skulle dra å se på resten av dyrene =( Ser ut til at vi må dra å besøke tante Beate og familien på Jonsvatnet litt oftere. Der har de jo mange hester! ! Der var vi forresten i forrige uke, i bursdag hos tanteungen min leon, og da fikk vi hilse på supersøte Podengo valper. Nydelige!

Filip synes det var supergøy med valper.


Filip lager alltid slike klikkelyder emd tungen når han ser hester, det blir snakket om hester eller han ser lekehesten hjemme.

 

Klem fra meg :)


 

Én kommentar

Skrevet av Victoria Wisløff den 04.03.2014 kl.21:12

Herlig blogg!