hits

En titt inn i ettermiddagen..

  • 09.01.2014
  • kl.22:29

Ettermiddagene er gode, spesielt når vi klarer å lage middag i rett tid, og barna har sovet litt i barnehagen. Lilja har bitt 2,5 år allerede, over det til og med, og har sakte men sikkert sovet mindre og mindre i barnehagen. Dette er bevist fordi hun ikke sover spesielt godt på kveldene om hun har sovet mye på dagtid, så nå får hun sove mellom 20-40 minutter før kl 13.30 i bhg. Det er helt topp :)

Her en ettermiddag etter en relativt tidlig middag, det vil si at vi er ferdigspist før kl 18, ble det lekestund på rommet. Vi kste oss med nyyydelig pianomusikk samtidig som alle leketøyene med lyd var skrudd på. Sannelig ble det musikk for ørene. Heldigvis er det ikke lenge mellom middag og leggetid, så støyivået ble ganske kjapt senket. Uansett. Det var en superkoselig kveld. Barna storkoste seg når mammsen satt inne på rommet mens de lekte seg. Jeg observerte dem, smakte litt "hjemmelaget is" som lilja hadde laget inne i reserbilen, og sang gjerne med på lisa gikk til skolen.

Filip må nøye seg med å leke emd dukker og dukkevogner. Lilja leker gjerne mor og barn, der Filip bare er en de av babyflokken. . .


Etter en fin kveld med lek og morro, ble det smoothie på storesøster og mammsen!

Ei frøken som synes det er superstas å få være oppe litt lengre enn lillebror. Hun har som rutine før hun skal legge seg at hun må kose med meg. Da må jeg sitte eller ligge i sofaen uten å gjøre noe som helst, og bare kose med henne. Denne tiden er nesten den beste på hele døgnet <3

 

 

 

6 kommentarer

Skrevet av Stine m den 09.01.2014 kl.22:38

Herlige lilla ! Deilig med slike dager . Skulle

Vært så mange fler :)

Skrevet av MarteHBa den 09.01.2014 kl.22:44

Så søte bilder! Ha en fin uke videre :)

Skrevet av Engla den 09.01.2014 kl.23:03

Herlig med barn <3 Jeg sitter så mye jeg kan på gulvet med lykkeliten og trenger ofte ikke gjøre annet enn å bare være :)

Herlig å ta del i barnas verden og prøve å se ting fra deres ståsted i blant :)

Skrevet av Linda den 10.01.2014 kl.07:33

Så herlig bilder:) Ser ut som en super kveld. Skjønne barn du har:)

Skrevet av Marlene Nilsen den 12.01.2014 kl.03:47

koselig :)

Skrevet av Veronika - kaos med kjærlighet den 12.01.2014 kl.15:17

Ettermiddager med masse tid er herlige! I en hektisk hverdag er dt ikke hver dag man får mulighet til å ha hentet unger, spist ferdig middag og ryddet unna innen kl 17 - 18tiden.. Men de dagene vi får det til OG har tiden til litt kveldskos og lek - DET er herlig det! :))

herlig Bilder av en koselig kveld :)