hits

Det bobler i magen..

  • 11.07.2013
  • kl.21:53

Dagen i dag har innebært blandede følelser. Jeg startet som vanlig grytidlig og var på jobb før de fleste andre har rukket å engang tenke på å stå opp. Etter x antall timer på jobb, avsluttet jeg dagen med en papirbunke under armen, og åpent sinn. Turen gikk videre til to viktige møter, som endte positivt.

Jeg har i flere anledninger skrevet om at det er mye som skjer om dagen, og at det er ting jeg igrunn ikke har så lyst til å dele med alle andre. Det er det fortsatt, men ting er på vei oppover, og positiviteten kommer sakte men sikkert tilbake igjen. Ting som ikke er helt slik de skal være, tærer spesielt på oss som mennesker og som familie, så det er godt å avklare og se fremover.


Bildet er tatt av Torgrim Melhus hos Titt melhuus Fotografene.

Det siste møtet vi var i, var kontraktsmøte mellom oss og entreprenøren til Villa Rachel, altså huset vårt.Etter mange vendinger og møter har vi kommet frem til en avtale og kontrakt som er etter våre ønsker, og inngått en avtale med Team Vikingbygg her i Trondheim. Arkitekten bak vårt drømmehus heter Håvard Eide, og er en kreativ mann med moderne og funky stil. Vi gleder oss til prosessen fremmover, og kjenner det kribler i magen over at vi ENDELIG har en kontrakt i boks.Grunnmuren er allerede opp, og den kan du se i dette innlegget.

Til tross for noen tunge måneder dette første halvåret av 2013 er vi innstilt på at resten av året skal gå i vår favør, og at tiden fremover blir fylt med spenning i form av glede og positive oppturer. Det er mye å ta for seg om dagen, og det siste som har kommet på "tapeten" er at vi mest sannsynlig skal flytte om veldig kort tid. Vi har allerede begynt å pakke, og det at alt skjer på en og samme tid, er nok "flaks". Ja, fordi det kunne jo ikke passet bedre å skulle flytte samtidig som barna har fri fra barnehagen, jeg er i overfull jobb, planlegger bryllup og bygger hus. . NOE må man jo fylle dagen med? :P


Bildene er tatt av Torgrim Melhus hos Titt melhuus fotografene

Disse familiebildene, sammen med MANGE flere andre nydelige bilder, ble tatt hos Titt Melhuus i slutten av juni. Vi har booket Titt Melhuus som fotografer til den store bryllupsdagen. Etter en befaring sammen med fotografene på området rundt lokalet, er vi overbeviste om at vi har valgt riktig bryllupsfotograf.

På søndag kjører jeg igang en konkurranse med Titt Melhuus i spissen. Her kan du vinne gavekort og minner for livet for flere tusen kroner! !

9 kommentarer

Skrevet av frasoloppgangtilsolnedgang den 11.07.2013 kl.22:16

Så nydelige bilder :) Lykke til med alt framover, godt at det er begynt å snu og det ser lysere ut :)

Skrevet av marensdagbok den 11.07.2013 kl.22:34

Bra det snur litt nå da:) Ha en fin kveld videre, og lykke til med både hus og bryllup:)

Skrevet av den 11.07.2013 kl.23:17

hvorfor skal dere flytte nå? i stedet for å vente til huset står ferdig..?:)

Skrevet av Rachel den 12.07.2013 kl.00:08

Anonym: Det er ikke sikekrt at vi skal flytte, men huset skal ut til salg, så får vi se hva vi får for det :) Vi flytter rett og slett fordi det er mer lønnsomt for oss økonomisk. Vi flytter da til en plass som foreldrene mine disponerer, og som vi fortsatt må betale for, men vi slipper avdrag på lån i noen måneder, og står med mer egenkapital når vi skal ta opp lån :)

Skrevet av I r l i n den 12.07.2013 kl.12:22

fine bilder <3 :D

Skrevet av Veronica den 13.07.2013 kl.11:18

Bra at ting snur riktig vei for dere :)

Lykke til!

Nydelige bilder.

Skrevet av Rachel den 13.07.2013 kl.21:49

Veronica: takk for det ?

Skrevet av Kathrine den 14.07.2013 kl.20:12

Hvor har du kjøpt det fine hårbåndet til Lilja?

Skrevet av Rachel den 14.07.2013 kl.20:31

Kathrine: det ifra HM, men de har ikke flere igjen over hele landet =/