hits

Husmorferie..!

  • 07.05.2013
  • kl.21:34

Etter en helt fantastisk dag, er rumpa godt plantet i sofaen, og beina høyt hevet. Vi har roser i kinnene, innbilninger av fregner, og trøtte barn. Vi har akkurat spist bakt potet og "poppet" den FØRSTE vinflaska (ja, vi har nemlig TO). I dag tenkte vi at vi skulle skåle for godt vær og snille barn, og da trengs det mye godt i glasset. Dagen har som sagt vært super, og jeg sitter igjen med gode minner fra dagen.


Jeg føler meg overveldet over å ha fått blitt kjent med denne flotte jordnære familien. De har åpnet hjemmet sitt for Filip og meg, og det med åpne armer. Vi føler oss virkelig velkomne, og vi kunne ikke vært på en bedre ferie for øyeblikket. Energilagrene er fylt opp, Filip er fornøyd, og vi koser oss sammen. Det har vært deilig å slappe av, gjøre noe annet, og ikke minst, bli kjent med nye mennesker.

I dag startet vi dagen grytidlig. Ja, faktisk så vidt over 05, så allerede klokken 08 var vi klare for å dra på shopping. Selv om mammapengeboken brant, så var det to søte små som skulle styre showt, så vi valgte å la de små sove den første duppen sin før vi startet ferden videre. Vi brukte "dødtiden" på å få unna litt mail og rdde i arkivene.  Det ble shopping i Porsgrunn, Trilletur, Lunsj ved vannet, Småshopping, roadtrip, en ny trilletur, nytt kjøpesenter og mer shopping, bading av ungene, og til slutt bakt potet, vin og blogging.

En herlig gjeng, klare for påfyll!
Etter turen til Porsgrunn, dro vi tilbake til Casa Mæla, skiftet på oss joggesko og lettere klær, og gikk en fin tur i sola! Vi gikk langs vannet og bort til brotorvet som er et stort kjøpesenter på Stathelle. I og med at vi hadde tatt på oss joggesko, og følte oss ganske så sporty der vi trasket av gårde, insisterte Rebekka på at jeg M Å T T E smake den berømte "Coffe Cooler". . . .  så vi endte opp med en stor takeaway krem og karamellglasert frossen fløtekaffe, som smakte himmelsk..!

... Ja, og været er jo ikke akkurat noe å klage over. . . Stathelle er virkelig en idyllisk plass å bo!


Kooooser oss i solen! !


Vi har vært på sightseeing, så sannelig har jeg ikke opplevd mye disse to dagene!

Vi avsluttet dagen til søtisene våre med et deilig bad, en god porsjon grøt og en skvett melk. Sannelig sovnet de på et blunk!Ta turen innom bloggen til Rebekka (frumaela.no), og følg henne på Instagram "frumaela"

 

9 kommentarer

Skrevet av ewymarie den 07.05.2013 kl.21:49

Det der så jo bare herlig ut :) Kos dere masse videre :)

Skrevet av Stine den 07.05.2013 kl.21:49

Så koselig Rachel :) Nyt dagene :)

Skrevet av Rachel den 07.05.2013 kl.22:00

ewymarie: takk for det :) vi koser oss masse. Livet er herlig om dagen! ;)

Skrevet av Rachel den 07.05.2013 kl.22:00

Stine: Takk for det! Synd jeg ikek er hjemme 1 juni når dere skal til oslo! =/

Skrevet av mammantiljessica den 07.05.2013 kl.22:04

Høres koselig ut!

Koselig å bli kjent med nye mennesker:)

Skrevet av Linn den 07.05.2013 kl.22:15

Godt å se dere koser dere :)

Stathelle i mitt ♥

Ja du likte cooleren? Blitt ett par på meg og Rebekka de siste mnd ;)

Ha en god kveld sammen fine frøkner. Klem

Skrevet av Rachel den 08.05.2013 kl.07:15

Linn: Hehe ja jeg hører rykter om at dere har blitt "ram" på coffe cooler! Og det skal sies at den var farlig god!! Sa det til Rebekka i går, at jeg var glad vi ikke har noe slikt i Trondheim :p :) :)

Skrevet av Stine den 08.05.2013 kl.08:56

Hei! Ser ut som dere mammaene og gutta stoorkoser dere :)

Lurte på hva slags skrifttype eller type program du bruker for å lage bildene med de overskriftene? Tenker spesifikt på bilde av dere alle, med stjernene :)

Skrevet av Rachel den 08.05.2013 kl.09:28

Stine: Ja, vi har det helt topp :) Selv om ejg savner lillejenta mi litt også! :) Skrifttypen emd de stjernene heter Simply Glamorous, og den med hjertene i skriften heter Jellyka - love and passion. De kan lastes ned på dafont.com :)