hits

Lørdagsbarn

  • 17.02.2013
  • kl.19:13

Det var jobblørdag for pappsen, så vi tok oss en liten tur på jobb. Lilja fartet rundt som hun alltid gjør, og til tross for ny butikk og endring i hyllene, fant hun raskt frem til sine favoritter. Av ren rutine begynte jeg å rydde potetgullet, og da det var en pose som var åpen, var frøkna rask ute med å smake. Ja, det tok abre sekunder før hun hadde rigget seg til i en av kassene for å virkelig kose seg. Etterhvert ble båtkjøring og potetgullspising kjedelig, så hun gikk over til godteri i vaskehylla.. Kombinasjonen er så som så, men hu så ut til å trives, og klarte å underholde både seg selv, meg og kundene..

Etterpå gikk turen hjemover. Lilja er en reser til å kle på seg selv, og vi bruker ofte påkledning som en del av leken. Vi øver på ord, og det er utrolig hvor fort de lærer i denne alderen, og hvor lærevillige de faktisk er. Lilja gjør seg forstått med både ord og setninger, og vokabularet vokser for hver dag som går. Selvfølgelig er det ting bare vi foreldre skjønner, som feks "bæbæ", som betyr "bær mæ", og slik vil det nok være i en stund. Her ser dere Lilja i full gang med påkledning på egenhånd. . . . <3


. . og etter en tur ute på lekeplassen, ble det sofakos på alle mann. Jeg er så heldig å ha to superkosete unger, så er det noe jeg får mye av, så er det kos. Lilja elsker å gi Filip kos, og kommer ofte bort til han bare for å få han til å smile, for så å kysse han. Så ler hun litt for seg selv, så ler han igjen, så kysser hun på nytt. Såååå søtt <3

Etter kosing, dupping og mer lek, ble det hjemmelaget pizza. Lilja fikk være oppe sent (sent vill si etter 19, men før 20!) , for å spise pizza alene med mammsen og pappsen. Vi hadde det på stuebordet, tent lys  og fyrt i peisen. Lilja synes det var stas å få sitte på "voksenbordet", og ihvertfall å være oppe alene etter at Filip hadde lagt seg. Det må jo være litt stas å være størst sånn inn i mellom også.. :)

 

Til slutt vil jeg minne om at dere lesere har 15 % på hele sortimentet til partydesign.no ut i dag. Her er det smart å planlegge feks bursdager, spesielle bakeanledninger eller bare tenke over ting som er kjekt å ha i skuffen. Produktene er ikke dyre i utgangspunktet, og med litt rabatt, så blir det enda billigere. Jeg lagde feks deres Vake Push Pop her om dagen. Innlegget kan dere lese HER.

5 kommentarer

Skrevet av mammantiljessica den 17.02.2013 kl.20:29

Søte småtasser du har altså!!

Skrevet av malene akerø den 17.02.2013 kl.21:03

En heilt herlig alder no ja..merka godt Emine begynne å bli storpie no ja, masse artige påfunn. Høres ikkesåværst ut å vær mamma te to tette når dem e kosat..mi har så makk i rompa, men får no innimellon :)

Skrevet av Mamsen :-) den 17.02.2013 kl.21:49

Disse bildene må du sende mormor, de var så fine!

Skrevet av Mamma til Tobias og Dennis den 17.02.2013 kl.22:46

sjønne hun er :D flink er hun også, og Pilip å vi heller ikke glemme han er helt nydelig :D

Skrevet av nimve den 17.02.2013 kl.23:01

Fine bilder. Herlig alder :)