Nybakte horn til barseljentene!

Mine herlige barselvenninner tok turen med sine søte små. Det er siste innspurt før vi alle er ute i jobb igjen, og det er ekstra koselig når jobbjentene får tid til å bli med. I dag var vi 5 voksne og 4 småtroll.

Det ble INGEN liljakos i dag tidlig fordi lilja lå å sov da jeg sto opp… MAKAN til herlig baby?? Det skulle vært hverdagskost at jeg rakk å bake horn FØR hun våknet..! Magisk..

Nystekte horn…!                                  Lilja spiser lunsj på matta!!           NusseMathias, mamma Grete, & TøffeIda

Alle mødrene var enige i at både støy og aktivitetsnivå har økt betraktelig, og at vi følte oss litt slitne etter noen timer med flere småtroll i samme rom. De var jo til og med våkne samtidig, og slik var det ikke “i gamle dager”. Uansett så koste vi oss masse, og jeg ser allerede frem til enste gang! 🙂

 

7 kommentarer
    1. Stine: takk for det 🙂 De var nydelige 😉 Tja..jeg bruker vell aldri oppskrift til gjærbakst, men sånn ca:
      5 dl hvetemel (ønsker du grove bytter du 3 dl med grovere mel)
      1 pk gjær
      1-2 ss smeltet margarin
      2-3 dl lunkent vann/melk
      1 ts salt
      Dette er en bitteliten oppskrift, så holder kanskje til 12 horn. . .
      Jeg knar på gamlemåten jeg, så ingen kjøkkenmaskin her i huset 😛

    2. bruke du skinke å ost inni? De så kjempegode ut 🙂
      Og fårresten, Gratulere med et lite nurk på vei 🙂 Herlig!! 🙂

    3. Lise: det hender. Ikke denne gangen, men jeg varierer mellom, ost/skinke, pesto/skinke, tacokjøtt, vanlig spagettikjøttdeig… MYE å velge i! 🙂 Supergodt og smart til lunsj på jobb 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg