hits

Hektisk Torsdag

  • 22.09.2011
  • kl.18:50

Det kom kanskje ikke som noen overraskelse at jeg har hatt mye å gjøre i dag?

Fysioterapauten kom - og dro - og på en uke så hun forbedringer. Vi må bare fortsette å leke masse og ligge mer på høyre side, enn venstre.

Turen gikk til jobben til pappan min for å sjekke noe greier, så videre til Fokus Bank for å lage bank konto til Lilja. Måtte jo ha med pass og greier, så litt av et styr bare for å kunne spare penger til henne. Ja, for et tips til dere som skal spare til barna deres er å opprette konto i deres navn. Hvis man oppretter i mor eller fars navn, må man betale arveavgift når pengene skal utbetales/overføres til barnet.


Videre tok vi turen på IKEA for å kjøpe rammer. STORE rammer. Deretter til Rema 1000 på Moholt for å kjøpe fisk til middag, og avsluttet på gamle Rema 1000 Bromstad for å plukke ut handlevogner og inventar til butikken, siden Robin ikke har tid når han er på jobb... Så home! Da ble det en kjapp tur på vofsene før vi campet i sofaen med dunkende hodepine, skinkesalat og en supervåken Lilja...
 

Stay Tuned <3

5 kommentarer

Skrevet av Sissel den 23.09.2011 kl.08:58

Hei! Hvor har dere kjøpt den leken til Lilja som hun har på bildene? Den med små kuler på:-)

Skrevet av mammawesterheim den 23.09.2011 kl.09:11

Du farter jo rundt som en høne om dagen :P! .. Huske og kose deg litt også da :D!

Eller, bare glem det. Du har sikkert ikke ro i ræva til å sitte hjemme mer en et par timer :P!

Skrevet av Rachel A. Hauan den 23.09.2011 kl.09:59

Sissel: den er kjøpt på Lille Martine på Byhaven :) Ganske dyr, men den mest geniale leken vi har kjøpt!

Mammawesterheim: jepp, du traff hodet på spikern der:P Begynner å tro jeg har ADHD eller noe..!

Skrevet av Sissel den 23.09.2011 kl.10:29

Ok takk:-) fant ut mer om leken på nettet, og den virker som den er veldig populær. Så den skal jeg absolutt kjøpe til vesla. ( farlig dyrt å lese blogger thihihi )

Skrevet av mari den 23.09.2011 kl.17:45

Stod om akkurat det her i avisa i dag! viktig å husk at dersom man opprette konto i barnets navn, kan man spar opp te 75 000,-. dersom man overstige det, vil overformynderiet automatisk overta ansvaret for pengan frem te barnet e 18 år. :)