Eventyrlig sommerferie, del 1

Her i familien liker vi å være spontane. Vi er glade i å gå på tur, og ikke minst det å oppleve nye steder, gjøre nye ting og lage gode minner. Sommerferien i år hadde nettopp det på planen: “Vi skulle på eventyr.” Vi hadde en plan om å dra på oppdagelsesferd, og reise dit nysgjerrigheten måtte ta oss.

Ferien ble delt i to. En spontan uke i skog og mark, og en litt mer organisert tur sørover. Derfor ble også pakkingen til et lite stykke hjernebry, men som etterhvert falt på plass. Med bilen pakket og klar, satte vi snute nordover

Første stopp: Brekka Barnas Bygdetun i Tydal

Her på gården får man gå fritt blant Alpakka, Kaniner, Hester, Griser, Høner, Hamster og Sauer. Barna kan hoppe i høyet, og mate dyrene fra egne brødposer. De kan ri på hest eller sitte i vogn, og besøke Tusseløypa i Trollskogen. I trollskogen er det trollrebus, samt en supergøy ZipLine. Løypa er for barn i alle aldre. Inngan på gården inkl brødpose er 90 kr, og det koster 30 kr per ridetur rundt gården. Ellers kan barna leke i sandkassen, huske eller spise nystekte boller og vafler. Absolutt verdt et besøk. Vi storkoste oss .

 

Etter noen timer på gården, gikk turen videre til Nøsteråa. Vi skulle egentlig gå inn til Storerikvollen, og videre til Djupholma men pga litt ruskevær, valgte vi å slå opp basecamp litt tidligere. Etter en felles innsats med å få opp lavvoen, og få på plass utstyret, ble det bading på den som ønsket det, og grilling til kveldsmat. Vi avsluttet kvelden med en tur langs stranda, og etter tannpus i vannkanten, ble det kinotid  inne i lavvoen, med hjemmelaget popcorn fra primusen. Anbefales!

Dagen etter var vi våkne tidlig, og ble overfalt av myggen, så vi pakket sammen i en fei, og var klare for neste etappe.

Vi droppet tur i plaskregn, og satte kurs for neste eventyr.

To Be Continued…

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg