En litt annerledes frokost…

Siden jeg var liten har jeg vært glad i å gå på tur. Ihvertfall har jeg mange gode tur minner fra da jeg var barn,  men om alle turene var like lystbetonte og optimistiske er det vel bare mamma og pappa som kan svare på. Uansett, har jeg alltid ønsket at barna mine skal lære seg å like det å være ute, og ikke minst sette pris på å få lov til å bli med på aktiviteter og opplevelser. Og slik har det i grunn blitt. Barna har blitt lokket med på tur, i all slags vær, og totalopplevelsen har alltid vært positiv.

“Mamma, Takk for turen, den var fin. No va det godt med frokost!”, sa Fiola her om dagen.

Da hadde vi tatt med oss frokosten ut i marka, noe som var en ny opplevelse for barna.

Med sekken full av kjøleskapets nytelser, trasket vi avgårde på tom mage, og satte kursen for en av bymarkas barne paradis, nemlig Tusseløypa. Her campet vi, og sannelig var det ikke en gjeng med storspisere jeg hadde med meg på tur. Etterpå ble det lek og moro i skogen.

Vi hadde det mye gøy på tur.  Barna skulle lære meg å turne, og det var sannelig ingen enkel sak, og konkluderte etterhvert med at jeg hadde litt for mange bein i kroppen. Barna lekte også fotograf, noe som resulterte i litt annerledes bildeperspektiv, men også mange blinkskudd.

Jeg anbefaler virkelig å legge frokosten ute i det fri. Barna synes det var veldig stas, og vi fikk en litt annerledes start på dagen. Vi hadde marka så og si for oss selv, og storkoste oss alle sammen 😀

Rachel

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg