Sommer – rabatt på høstnyheter

Reklame | www.knertenogkaroline.no

Sommerferien går enormt fort, og en ny epoke er straks i gang. Filip begynner i 1 klasse, og vi har plutselig to barn i barnehage og to barn på skolen. Hverdagen forandrer seg sakte men sikkert, og selv om det kanksje er vanskelig å forestille seg med dagens varme på 33 grader, at høste er på tur. August er en favoritt måned, og den er sannelig rett rundt hjørnet. Og for de av dere som enten har skolebarn eller barnehagebarn, så vil dere fra og med i dag til onsdag, få 20 % alle klær i nettbutikken hos www.knertenogkaroline.no med kodeord Rachelstart20

Noe av årets ull har kommet ut i nettbutikken, og er sååå søtt!

Klærne er kjempemyke, og 100 % merinoull som kan vaskes på 30 grader. Perfekt til barnehagen, men også veldig fin under feks kjoler til jentene.

Barnehagestart kan være så forskjellig fra barn til barn. Her har akkurat dette gått smertefritt, og barnehagen har vært flink til å informere om hva som trengs, og hva man burde velge. Vi har også lært hva som fungerer med tiden, og hva barna faktisk bruker. Barnehageklær er et eget kapittel, og det er mye som trengs for at barnet skal være rustet til all slags vær. Derfor mener jeg at det er viktig å velge klær man har råd til at blir slitt, og som er komfortable for barnet.

Til guttene har det kommet ull med biler på, og Linus synes den var rååkul ..!

Direktelink til ull finner du HER

Noen softshelldresser fra årets høstkolleksjon er også på plass. Her er vi veldig fornøyde med kvalitet. Dressene er vind og nantette, med en vannsøyle på 8000mm. Vi bruker dem fra og med barnehagestart og helt til vinterdressene tar over. Ofte bruker vi softshelldressen med litt ekstra klær under på vinterstid også, da de er veldig myke og behagelige for barna å røre seg i.

Direktelink til softshell finner du HER

Lille frøken Frøya var meget fornøyd med dressen hun fikk fra tante Rachel, og til tross for 33 grader ville hun ikke ta den av igjen..!

Nå kan du sikre deg nyhetene med 20 % rabatt med kodedord Rachelstart20

www.knertenogkaroline.no

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg