Lørdagsnurr på bordet..!

Klokka har passert 10, og vi har kost oss med frokost og utallige barnesysler. Ungene har alt vært oppe i flere timer, og er klare for at ett eller annet skal skje. Som regel er det fire forskjellige forslag som kommer på bordet, og uenighetene er til å ta og føle på. I dag ble de enige uten å krangle, og ønsket disko. Her hadde de to kriterier; mamma MÅ bli med, og vi måtte høre på den nye yndlingssangen deres. Despacito. 

Carina er ei venninne av oss så det er jo ekstra stas når ungene begynner å kunne låtene hennes 3 dager etter singelslippen på fredag. 

Despacito –  med Carina Dahl/Adrian Jørgensen


…og som en klesglad mamma jeg er, så benyttet jeg diskolørdagen til litt “jobb” også. For hva er vell ikke kulere enn å få lov til å leke gangster oppe på bordet, med musikken på full vreng? Vi hadde det i hvert fall veldig gøy, og latterkulene kom som perler på en snor. . 

“Du e min magnet, og æ e ditt metall”.. 

Søndagens store kupp finner du hos knertenogkaroline.no som har hele 50% på ull fra Hust & Claire, + en mengder av Name it ull til bare 150 kr per del.  Kodeord: HCULL50

Vi er veldig glade i basic klær fra Name it, og nå som du får kjøpt fjorårets ull til 50 % kan det være lurt å tenke litt lengre frem. Hust & Claire er superfine gaver, så kanskje du allerede nå kan gjøre unna noen julegaver? Heldraktene deres kan både brukes som nattis, og som jumpsuit, og er helt supre. 


Lillemann <3 


Filip ble superfornøyd med den nye genseren sin fra Name It. Denne kan du finne HER

Her er Fiolas favoritter som er på vei hjem i postkassen: 

Rabattkoden på Hust & Claire varer til og med onsdag 28 februar, og frakt kommer utenom. 

//reklame//

Happy Shopping, og GOOOOD SØNDAG! 

R. 

PS: Følg oss gjerne på instagram og snapchat: @rachelhauan

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg