Kroatia leverer! (del 3)

Som siste reisebrev på den 7 dagers lange turen vår til Kroatia, kan jeg konkludere med at Kroatia er verdt et besøk, om ikke flere. Vennlige mennesker, god mat, og fortsatt OK priser. Vi startet med fly fra trondheim til Split, og deretter tok vi oss videre til byen Trogir. Her ventet  resten av familien, som hadde kommet hit noen dager tidligere. Seilbåten var rigger og klar for tur. Først gikk turen til Bol, så videre til Palmizana, før vi tok en snarvisitt innom Hvar, og videre til Stoncica Bay. Med flere overnattivnger underveis som du kan lese om i tidligere innegg. Etter Stoncica Bay, dro vi til Komiza, og deretter tilbake til Trogir for å levere inn seilbåten.

På veien tilbake til Trogir ble det masse masse bading ! Det er ekstra spennende å bade midt ute på sjøen, og med 27 grader i vannet er det helt overkommelig..! Barna har gitt uttrykk for at båtlivet er veldig bra, og spørr en da om når vi skal tilbake til “båten vår”.

Det er veldig greit å være med mormor og morfar på tur <3

Vell i havn i Trogir, fant vi en Lounge med masse leker til ungene. Her serverte de deilig frokost, lunsj, smoothies, cocktails, mm.Vi voksne kulle slappe av, mens barna endelig fikk bakkeplass å boltre seg på.

En siste kveld i Hvar, med pizza på menyen. Med mye sjøluft, mye volum, mange hender og føtter, og tidlige morgener, har det også blitt tidlige kvelder på de fleste av oss. Jeg har ligget ute i 4 av 6 netter, og det har vært magisk. Båtlivet har levert, og er en feriemåte vi absolutt skal prøve igjen.

Jeg føler meg ekstremt heldig som har fått fire friske nydelige barn <3 Jentene ligner mer og mer på hverandre. To flotte storesøstre, en storebror og en lillebror, som beriker hverandres og mitt liv.

<3

Vi sjekker ut ifra båten, og siden vi hadde en hel dag i Trogir før flyet skulle gå på kvelden, ble det båt over til en strand.

Båttur til Medena Beach.

Lilja har blitt superflink til å svømme, og svømmer nå både over og under vann uten armringer!

Etter noen timer på stranden, var vi klare for hjemreise.

Vi takker for turen <3 Kroatia har levert, og kan trygt anbefales som reisemål…!

R.

    1. Vi planlegger en reise til Kroatia neste sommer. Er det noen av stedene dere var som du vil anbefale mer enn andre? vi blir vel 7-8 voksne og 5 barn (alder 3 – 10 år). Båt utgår nok denne gang siden ingen kan seile, men tenker å se om det er noen fine hus å leie 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg