25 % på årets ULL ! ! ! (rabattkode)

//reklame//

Det er tid for H Ø S T, og mitt desidert favorittinnlegg hos barnebutikken knertenogkaroline.no. Årets ULL er på plass i nettbutikken, og med koden “RACHEL25ULL” får du hele 25 % på ALLE varer i nettbutikken !! Altså, rabatt på alle klær, også årets ULL- nyheter. Her har vi samlet alt av ull under en kategori, så det skal bli enklere å finne frem.  

Ungene leter etter landkrabber og sjørøvere på de syv hav. De har også oppdaget at en langbeint edderkopp har prøvd å trenge seg inn på båten via en utlagt planke. Det blir stor ståhei over den stakker edderkoppen som desverre ble kastet til sjøs. Turen gikk videre til varmere strøk, ja, faktisk helt til Kroatia. Her satte de seil og kurs mot strandlivet. De skulle nemlig bade..!

Skolejenta vår er i gang med leksene i friluft, og øver allerede på pluss og minus. Vi synes at ideen om tavler på veggen var genial, og ikke minst dekorativ! Dagens utflukt gikk til en barnehage i nærheten, og er en av de mest kreative jeg har sett på lenge..!


I dag er det også en meget spesiell dag. Vi har namlig en 5 åring i hus! Det er hele 5 år siden Filip Valentin ble født kl 04.00 på St.Olavs.

HIPP HIPP HURRA for FILIP VALENTIN

Årets ull kommer i mange farger og varianter. Vi har bare rukket å fått noe i hus, men MYE er lagt ut i nettbutikken etter jeg bestilte.

RACHEL25ULL = 25 % på hele nettbutikken

Her er noe av jentenes utvalg:

Så mange supersøte nyheter i nettbutikken nå. Synes tøflene på nederste rekke er sååå supersøte!

Gjengen i nye ullklær fra Name It <3

Under ser du et lite utvalg av guttas farger og nyheter. Fortsatt er MYE på vei inn i nettbutikken, og det vil komme nye plagg fortløpende denne uka. RABATTKODEN gjelder til og med onsdag 30 august.

Uteaktivitet er topp stemning!

FRAKT tilkommer på kr 69 uansett hvor yme du handler for. Bruk RABATTKODEN “Rachelull25” 😀

Fin fyr han her altså.. Lever i sin egen lilel verden, – som jeg tror innheolder mye farsk og fanteri..!

Med det ønsker vi dere en riktig fin dag, og lykke til med handlingen 😉

R.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg