Sommerferie med 70 % regn..!

Det er like før første ferieuke er over, og Ronja og Frøya har reist hjem til hovedstaden. Det har vært ei fin uke på hytta, men med mye dårlig vær. Kun 1,5 av 7 dager har vært med sol, resten med pøsregn og 10 grader. .Men dårligvær stopper ikke leken, så vi har syslet med mye rart til tross for at sommeren lar vente på seg i Trøndelag. Både store og små har malt på berget, lett etter krabber, bygget sandslott, plompet i vannet, og kastet steiner.


Med regntøy og maling, kan viholde på i mange mange timer..! Vi maler på planker, steiner og på berget. Tuber emd maling fåes kjøpt på Ikea til en billig penge, og tykke pensler har jeg kjøpt på søstrene grene.


Denne søtingen elsker å være med de største barna. Han tror oppriktig at han klarer alt de det de klarer, og har ingen hemninger for at han er bittelitt mindre enn dem. Denne karen skal opp og frem, og det med en gang!


Storebror Filip lærer Linus å blåse sopebobbler som de har fått fra “Beste”. Linus vil heller smake! !


Frøya koser seg på hytta <3 Det er jo ikke hver dag man får løpe fritt blandt hønene til Oldemor Beste.


Etterhvert lysner himmeleon opp, og ungene er snare på å kle av seg. Det er jo tross alt sommerferie! Her har de vært hos Beste for å hente egg i hønsehuset. Beste og Oldefar har nemlig fire høner!


Lilja er superhappy for at pappsen har hengt opp enda en disse i hagen på hytta.
 

Nå har jeg akkurat kommet tilbake til hytta etter min vanlige søndagsjobbing på Rema 1000, og er stasjonert i skuvsenga på hytta, med utsikt ut over Lofjorden. På kjøkkenet knitrer det i poser og mat, og kokken for anledningen er min kjære mann. Barna har akkurat sovnet, og regnet har gitt seg.

I kveld blir det filmkveld og helt rolig!

God Sommer 🙂

R.

2 kommentarer
    1. Så masse fine klær på barna! Hvor er klærne til linus fra, hettejakken med stjerner og den blå buksen?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg