Se min kjole, den er rød som rosen..!

Etter to fine varme dager, er vi tilbake til normalen, og kan vente oss regn og 12 grader i de neste 10 dagene. Flere og flere går ut i ferie, men sommerfølelsen er liksom ikke helt på plass. I butikken blir det roligere, på barnehagen blir det færre unger, og nedtellingen til fellesferien har startet. Vi kaster klærne i alle retninger når sola skinner, men vips så er vi tilbake i parkdress og lue..!

Heldigvis har vi mange deilige klær, og mye er allerede kommet på salg i nettbutikkene. Er man litt smart, så handler man det man trenger til både skole og barnehagestart litt nå og da på salg, så slipper det å bli en enorm kostnad når høsten kommer. Mange starter først i august, og da er det mye utstyr som skal på plass. I de siste månedene har vi testet flere plagg fra Reima, et anerkjent barnemerke som står for god kvalitet. 

SALG PÅ REIMA.COM

Ei blid frøken klar for ruskevær påå hytta!

0

“Ææææ..Mamma SE SE SE et dyr…!!!”

Min fine blomst i RØD parkdress fra Reima <3  Kan kjøpes på 30 % HER

Barn er aktive, men hvor aktive er de egentlig? Reima har utviklet et aktivitetsarmbånd og en app som viser barnets aktivitetsnivå. Denne sensoren heter Reima GO, og kan kjøpes HER. Vi har testet ut denne flere ganger, og Lilja synes det var veldig gøy. Appen er som et spill, hvor man kommer til nye levler når man har vært aktiv. Barnet lager sin egen profil, med bilde og info, og kan selv logge inn se om de har kommet noen steg videre.


 Dette er et gammelt bilde av da Lilja testet ut Reima Go tidlig i vår..
 

//www.reima.com//

~ Regnfylte sommerhilsner fra oss ~

Siste innlegg