Alenetid med barna

Vi er en stor familie, og hos oss er det som i de fleste andre familier, ganske kaotisk til tider. Jeg føler ofte jeg blir dratt i flere retninger, og at stemmene bare blir høyere og høyere for å bli hørt. Selv om vi terper på det å vente på tur, ikke heve stemmen, være venner og gode med hverandre,og  ikke snakke i munnen på hverandre, er det visse tider på døgnet jeg kunne tenkt meg å låse meg inne en plass. . Sånn er det bare. .

Men det er jo ikke bare vi voksne som kan bli slitne av å ha så mange rundt seg. Vi merker det også på barna at det noen ganger blir litt mye, og derfor prøver vi å vre flinke til å ta dem med oss litt hver for seg. Spesielt de eldste, men nå begynner også Fiola å trenge mammaen eller pappaen sin litt alene, med fult fokus bare på henne. Det er så mye man kan gjøre. Det trenger ikke være noe som koster penger. Her synes de det er stas å bare få bli emd en tur på jobben, gjøre noe ærend, og dra hjem for å bake eller se en film.

Denne gangen var det Lilja sin tur. Hun hadde lenge spurt om vi ikke kunne ha en jentedag for å kjøpe litt klær. Ja, hun spurte faktisk om det..Hun mente at hun og Fiola delte strømpebukser, selv om hun var dobbelt så gammel som henne, og at resten av garderoben var litt sånn “4 år og 5 år”.

Fordi, vi teller jo faktisk ned dager til den store 6 års dagen..!


Lilja i nye klær fra favoritten Little Mountains <3

Endelig kom dagen, og vi skulle ha hele dagen for oss selv. Vi hadde mange planer, men unnet oss å ligge i senga å se tv helt til klokken 09. Magisk start på dagen..etteruflgt av en stående buffet på kjøkkenbenken, før vi kjørte til første stopp.. Etterhvert ble det deilig lunsj, etterfulgt av en is, og hendene fulle av poser, og et litt slitent bankkort. Vårgarderoben begynner å ta form, nå gjennstår bare bortryddingen av forrige sesong..!


Lilja hadde på seg klær fra vårkolleksjonen til Little Mountains, som er mitt absolutt favorittmerke når det kommer til barneklær.

iis Of Norway, ble etablert i 2006, av en mor og en datter som hadde en drøm om å sette norsk design enda mer på kartet. De ønsket å lage klær som fikk en til å føle seg vell i det man prøvde plaggene, og som samtidig skulle være elegante og pene. I 2011 ble det første Little Mountains barneklærkolleksjonen lansert, og jeg var så heldig å bli kjent med disse damene, og har fått lov til å følge dem opp gjennom årene.

Det er mange selvstendige nettbutikker som fører Little Mountains( barneklær), og iis Woodling/ iis of norway. Dette er en av de som har et godt utvalg av årets kolleksjon.

Ser du noe du liker, og kunen tenkt deg å kjøpe. Ring å hør hvilke butikk nærmest deg som har plaggene.. ! Tlf:  91670904 

Vi fikk kost oss masse alene, og snakket om litt forksjellig. Vi fikk fylt på hverandre med litt ekstratid, noe som var godt for oss begge. Vi endte opp med mye nytt begge to, og det var ei stolt frøken som ville vise frem inkjøpene sine til pappsen da han kom hjem..!

Klem Rachel & Lilja

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg