Snart skal vi rope Hipp Hurra..(20 % + 50 % på barneklær)

Det er søndag, og det kribler i kroppen for å rydde og ordne. Ja, du leste riktig. Jeg har E N D E L I G lyst til å rydde og vaske, så da er det faktisk bare å gjøre det. Dagen i dag skal vi bruke på å rydde ut vinteren, rydde opp det som har vært bortgjemt og stuet bort. Som regel er planen mer enn det man rekker, så vi får se hvor langt vi rekker, og hva dagen bringer!

I mellomtiden så kan du jo se på hva barnebutikken knerteogkaroline.no har å by på for tiden? Det er snart tid for å rope H I P P H U R R A, og kanksje er det noen små som har blitt større, og trenger nye penklær? Nå får du ihvertfall 20 % på HELE nettbutikken, og 50 % på Tilbudskurven.

Bruk kodeord Rachel20 og Tilbud50 (kodene kan kun brukes hver for seg, så dersom du ønsker å kjøpe noe med begge, legger du inn to bestillinger, og sender en mail til [email protected] med bestillingsnr, så får du refundert 1 x fraktomkostninger på 60kr).

Mye flott til de minste snuppene…

Smågutta kommer til å bliiii så kjekke ..!


Jeg synes kjolene med genser var suuupersøte!!

See den søte jumpsuiten da! Og skjørt med knestrømper til de litt større jentene! 😀

De største guttene <3

Det er så mye fint! Og mye kan kombineres med noe man allerede har i skapet. Med en lite touch så kan mye forandres på..!

Happy shopping, så skal jeg rydde i vei!

Klem Rachel

 

    1. Du er midlertidig blokkert fra å publisere innlegg. Denne midlertidige blokkeringen varer i 3 dager, og du kan ikke publisere innlegg på Facebook før blokkeringen er utløpt. Husk at folk som gjentatte ganger publiserer ting som ikke er tillatt på Facebook, kan få kontoene sine deaktivert permanent.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg