DrinkInTheBox

I dag ønsker jeg å vise frem et nytt merke jeg nettopp har kommet over. Det heter Drink In The Box, og er en meget solid drikkeflaske. Den kommer i stor og liten, og i fire ulike farger. Flaskene er gjennomsiktige, slik at man lett ser hva som er i flasken. Intensjonen med flaskene er å gjøre det litt morsommere for barna å drikke, og gjøre verden til en sunnere klode.

Boksene kan brukes som blant annet en frukboks, til å oppbevare frokostblanding i, smoothie, yoghurt, juice, mm.

Drink in The Box er et Canadisk varemerke som er bygget rundt en sunnere livstil. Ideen kom etter at et foreldrepar begynte å lese på juicepakken til barn og så at den innehold 7 ts sukker. De ønsket da å designe en tilsvarende boks som de selv kunne bestemme innholdet i og den måtte også kunne vare i årevis, for å kunne skåne miljøet. 

Hos oss ble det Fiola som sto for tetpanelet. Fiola er 2,5 år, og klarte fint å åpne boksen selv, men ikke åpne den slik at hun kunne helle ut innholdet. Flasken er sølefri, noe som gjør det enklere å holde feks tursekkene fri for saftgris. De er i passelig størrelse. Ikke for store ikke for små. Den errobust, så den tåler å bli herjet med av et barn, samtidig som den ser elegant og fresh ut. Den er også lett for barna å holde.

Etter nøye testing av denne frøkna, ble de godkjente, og tømt for både saft og annen frukt jeg hadde puttet på dem. Nå står de fast i kjøleskapet, slik at ungene til enhver tid kan hente seg vann når de selv ønsker. Flaskene er praktiske, ikke for store, og fine å se på. De er gjennomsiktige, slik at man ser hva som er på dem, og enkle å holde ren, da de kan puttes rett i oppvaskmaskinen.

Du får nå 10 % rabatt på flaskene hos drinkinthebox.no

med rabattkoden “rachel10” + FRI FRAKT ut denne uken..


..en gjeng som ble fornøyde med nye fargerike flasker!

//sponset//

Siste innlegg