Supre klær, i all slags vær #viELSKERregn

På lørdag hadde vi ingen spesielle planer. Vi tok morgenen helt med ro, lagde pannekaker til frokost, og lagde hytte på stua. Etterhvert som formiddagen gikk, og både aktivitets og støy nivået steg, kledde vi på oss, og tok med oss bøttebaletten på en tur i skogen. Løypa vi bestemte oss for var deler av joggeløypa mi, og denne strekningen bruker jeg rundt  minutter på. Vi brukte 2,5 time..! – så det var flaks at sekken var full av både kjeks, og lørdagsgodsaker.


Med nye regnklær fra Nordbjørn på hele gjengen, var det noen som ble i ekstase da da faktisk fikk lov til å hoppe i sølepyttene på veien. “E d lov, mamma?” “bli vi ikke blaut?”. – og nei, de ble ikke våte noen av dem, enda de rusjet gang på gang på magen nedover bakkene, hoppet i sølepyttene, vasset i vannet og alle de andre påfunnene et barn finner på i løpet av en 2,5 timers tur i skogen (..og det er jo noen!).


Gjengen <3

Regnklærne er på salg hos Jollyroom akkurat nå, så nå får du regnsett til bare 249kr. Nordbjørns Solid-regnsett består av jakke og bukse, laget av slitesterkt polyester. Regnklærne er gode og myke, og matchende forete regnvotter til kr 79 og regnstøvler kan også kjøpes. Disse er også på salg til bare 99 kr!! …!


Regnjakken har strikk i håndledd , avtagbar hette og lukkes med glidelås og knapper. Regnbuksen har justerbare seler og trykknapper i midjen så du kan tilpasse størrelsen i forhold til akkurat ditt barn. Jeg liker best regnbukser med seler, og det har disse. De komemr også i mange ulike farger, så her kan man virkelig designe en liten fargeklatt. Størrelsene er normale, men har god mulighet til å både forstørre ogforminske ved hjelp av selene på buksa. Strikket i armene gjør at ikke armene sklir ned dersom jakken er for lang. Det er også refleks på klærne.


NORDBJØRN regnsett med votter og støvler

Varene er nå på salg, så her kan du gjøre noen fantastiske kupp!

Fargene vi har valgt er:

Filip: GRØNN regnsett + GRØNNE votter + GRØNNE støvler
(betegnes som green, og ser turkise ut på bildene. Regnsettet er grønt, votter og støvler mer turkise/sjøgrønn).

Fiola: ROSA regnsett + LILLA votter + ORANSJE støvler
(her ser det rosa settet lilla ut på bildene. Det heter Pink, og er rosa!
De oransje støvlene har en finere garge i virkeligheten enn på produktbildene – der er de litt blasse..)

Lilja: BEIGE LEO regnsett + ROSA votter + ROSA støvler 
(…Lilja kunne veeeldig gjerne tenkt seg de støvlene som var liek som regnsettet sitt..!)

Linus: BLUE ergnsett + NAVY votter + NAVY støvler (blue er en sinnsykt fin blåfarge.

//reklame//

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg