Hipp Hurra for Våren (..og 20 % på årets festklær)

Det merkes at folk er i vårmodus, og det at klokka stilles i natt er også et godt tegn på at vi går i retning lysere tider og varmere vær. Selv om vi har hatt atter ett snøfall her i trønderbyen, er vi ved godt mot, og det klør i fingrene på å pakke bort vinterdressene til ungene. Det er ihvertfall ikke lenge til garderoben skal ryddes, sorteres og fornyes. Lysere farger, letere plagg og ikke minst ikke så mange lag klær..!

Denne søndagen har barneklær nettbutikken knertenogkaroline.no 20 % på festklær, og en STOR “tilbudskurv” med 50 %. Her kan du gjøre mange gode kupp, både på nye og gamle varer. Vi er på vei mot noen festlige måneder, og for de som enda ikke har bunad eller festklær til ungene, er det greit å få emd seg noen prosenter på årets nyheter. Ungene våre har strikkede bunader, men i år har jeg kjøpt disse strømpebuksene, som vi bruker under feks shorts osv hele året, + denne vesken til jentene som de kan ha sammen med bunaden sin. Synes også sokkene til gutt er utrolig kule, også til vanlige klær..!

Bruk kodeord: “Fest20” eller “Tilbud50”

Babyfavoritter <3


Guttaboys er glade i alt med lyd, og inkludert de som er på klær..!

Begge har like softshelldresser, og det er stas! ELSKER de nye strømpisene som har kommet….! Sjekk dem HER.


NB NB NB: Det er lurt å sjekke igjennom tilbudskurven, da ikke alle varene ligger der dersom man klikker seg inn på kun størrelser..! Du finner masse masse fint på 50 % ! 😀

Enkel overtrekksbukse er gull!! Ellers så synes jeg det har kommet mye kult til guttaboys! !

…og til slutt et lite glimt av årets bunader og festklær!

Ved bruk av begge kodene, må du lage to ulike ordre, og etterpå sende en mail til [email protected] med ordre nr, så sletter de 1 x fraktkostnad. Fraktkostnad på 59kr uansett hvor mye du bestiller, og kodeordene varer tom. onsdag 29.mars.

Happy Shopping 🙂

Siste innlegg