Sommerferie?

I disse dager er jeg på besøk hos søsteren min og lille Frøya i Oslo. Fra sol og vårfølelse i Trondheim, kom jeg for første gang til snø og kulde her i hovedstaden. På søndag er vi konsertklare til å dra på Drake. -et lite flashback fra da jeg og Zelia var i LA for noen måneder siden.

Ahh, det hadde vært deilig å reist igjen. Jeg har så smått begynt å tenke på sommerferien. Hva skal vi finne på? I år er ikke lommeboka så stor, og planen er å prøve å få til en hyggelig familieferie, uten å bruke en formue. I fjor ble det både sydenferie og biltur til Kristiansand i telt. Teltturen ble en suksess for barna, så det frister å gjøre dette igjen. Kanskje dere har noen tips til hvor vi bør dra?

Jeg tenker litt på «sykkeltur» i Danmark, med bil.. Noen erfaringer?


Fiolas favorittsko i fjor sommer. Nå var de for små, og vi har investert i rooosa.. Ei meget fornøyd frøken med støvler på når hun legger seg for tiden..!

?og mens vi venter på våren, og kanskje har lyst til å handle, har ellos.no 20 % på alt av støvler og regntøy, både til barn og voksne. Fiola er den som elsker klær mest av alle ungene. Hver gang hun får seg noe nytt, skal hun sove med det, og for tiden sover hun med rosa Reima støvler og rosa bobblebukse.. Jepp. Hun vil ikke ha bamser i senga, men støvler..! (..og noen kamper orker man jo liksom ikke å ta heller?!?)


Link til: Dongribukse 1(149 kr), Adidas Caps, Didrikson regnvotter, Røde støvler, Dongribukse, Gulestøvler Reima, brune sko, Grå kjole, Lilla kjole, Rosa korte støvler, Rosa støvler med striper,  Lilla støvler.

Supermye fint fra Noa Noa!!, og for de som har baby eller venter barn, bør dere sjekket ut merket NOPPIES. Så mye deilige klær til de minste..!

//reklame-zanox//

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg