Søndagsbarna..

Søndagstipset denne uken kommer fra nettbutikken knertenogkaroline.no, som rydder plass til vårnyhetene, og har lagt en mengder av varer i en 50 % kurv. Her kan du finne mange mange godbiter!! Vi har fylt opp med noen nyheter + kjøpt en del ull på salg til å bruke neste år.

Kodeord: Januar50

i tillegg får du 20 % på resterende varer i butikken…!!

Kodeord: Racheljanuar20


Gjengen klare til posering til dagens shoot. De mente det var S U P E R L E N G E siden jeg hadde tatt bilder, og da var det sannelig litt stas..

Lilja var superfornøyd med dennye joggedrakten sin, som du kan finne HER.

Guttaboys har fått matchende sett som ligger i “knerten 1-4” kategorien. Her er det perfekt at det kommer både i body og i genser, slik at det er både for små og litt større gutter. Filip tok rollen som sjef over guttaboys, og passet på så Linus satt stille..!


Dersom du er gravid, eller har født og barnet enda ikke er fylt 6 måneder, får du 30 % på 0-9 mnd kategorien. Send en mail til [email protected] for å få din personlige rabattkode


Frakt på 59 kr tilkommer uansett hvor mye du handler. Dersom du ønsker å bruke begge kodene, må du legge inn to ordrer, (en med hver kode) og så sende mail til [email protected] med referansenummer, så trekker de ifra en frakt slik at du kun betaler for en forsendelse.

God Søndag

//innlegget er i samarbeid med knertenogkaroline.no//

Siste innlegg