Kvalitetstid skaper minner

Med så mange barn i hus, er det viktig for oss å se dem hver for seg. Det er godt både for oss og barna å være litt alene, og noen ganger skille på det å være stor og liten. Her i huset kategoriseres Fiola og Linus som “småungene”, mens Lilja og Filip er “storungene”.

For ikke så lenge siden tok jeg med meg storungene på tur til Oslo. Vi besøkte tante Ronja og Frøya, og var på Dora Show. Ungene storkoste seg, og satte veldig pris på tiden de fikk med meg alene. Fokuset kunne da være på de to, og ikke fire. Som regel er de jo sammen her i huset, og da er det ofte vanskelig å høre og se dem alle samtidig. Ja, fordi alle skal jo vise, fortelle eller gjøre noe akkurat samtidig. Slik er det bare. 

De snakker fortsatt om turen, og senest i kveld ville Lilja at vi skulle snakke sammen om da vi var i Oslo og så på slottet til kongen. Hun lurte veldig på når det ble en ny slik tur, og synes at det var veldig kult at storungene hadde begynt å få lov til litt andre ting enn de småungene fikk.


….VI var sannelig H O P P E N D E glade alle mann på tur…


Vi besøkte slottet, og her var det to nysgjerrige som lurte veldig på denne kongen som hadde SÅ stort hus..!


Det ble leking i løpvet i slottsparken..

Klær: Little Mountains <3


CrazyFilip <3

Kvalitetstid er godt for både meg og barna, og jeg føler de setter litt ekstra pris på det. Nå i disse travle hverdagstider har vi innført kosekveld på fredagene. Da får de to eldste lov til å være litt lengre oppe. Vi lager oss litt snacks og sitter i sofaen og ser på voksentv. Det vil si en julefilm eller noe annet passende for barna 😀 Jeg tørr å påstå at disse fredagskveldene er et av ukas høydepunkt for dem.

Klem Rachel
 

2 kommentarer

Siste innlegg