Lenge leve spontaniteten !

Terskelen for spontanitet er ikke helt som før da vi bare hadde oss selv å tenke på, men jeg jobber kontinuerlig med å holde den vedlike. Følelsen av å gjøre noe som ikke er planlagt i lang tid, eller avtalt, er utrolig deilig. Jeg har skrevet om det mange ganger tidligere, og fprtsatt er tid en mangelvare. Uansett hvordan jeg vrir og vender på dagene, så trenger jeg egentlig flere timer. Dagslys eller ikke, timene er for få. Uansett, det med å gjøre noe spontant, gjør godt til kropp og sjel, og spesielt godt er det for samvittigheten. Ihvertfall min!

Denne ettermiddagen fikk vi med oss to vennepar, og dro til Ringvebukta etter at barna var ferdige i barenhagen/skolen. Her ble det grilling, lek i fjæra og skravling på de voksne. En herlig ettermiddag med nytt påfyll av både grillmat, samvittighet og “sladder”.


Jentene utforsker i fjæra.. Enn at de har blitt så store!!

Middag i fjæra er helt topp for både store og små. Vi har veldig mange venner som jobber utrolig mye så da er det ekstra koselig når man klarer å få til slike ettermiddager. Barna elsker det !


Jenta G I R L S som faktisk er forelsket i Markus & Martinus (… eller “fnisegjengen” kan de også betegnes som..)

Takk for en flott ettermiddag,

Klem Rachel

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg